Κυκλοφορεί ανάμεσά μας το διπλό live CD του Χαρούλη

Νέο διπλό CD από τον Γιάννη Χαρούλη, με 39 τραγούδια, παραδοσιακά της Κρήτης, επιτυχίες μεγάλων συνθετών και φυσικά, τραγούδια από τις προσωπικές δισκογραφικές δουλειές του.

 


Article featured image
Article featured image

Ο λόγος για τη ζωντανή ηχογράφηση του 2013 στο Θέατρο του Λυκαβηττού το 2013 που κυκλοφόρησε μόλις πρόσφατα.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή 8 και τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, του 2013, το Θέατρο Λυκαβηττού γέμισε ασφυκτικά με περισσότερους από 15.000 θεατές οι οποίοι ανέβηκαν να ακούσουν τον Γιάννη Χαρούλη, στο μέρος απ’ όπου πρωτοξεκίνησε πριν από 11 χρόνια. Δύο μαγικές, sold out, συναυλίες.

Στο CD αποτυπώθηκαν δυο μαγικές βραδιές γεμάτες παλμό, συναίσθημα, ένταση, ενέργεια, χαρά, αλήθεια, συγκίνηση και όλα όσα προκαλεί η ιδιαίτερη φωνή και παρουσία του Χαρούλη στη σκηνή.

Οι συναυλίες αυτές ηχογραφηθήκαν και το αποτέλεσμα -μετά βίας- χώρεσε σε ένα διπλό cd με τίτλο «Χίλια καλώς εσμίξαμε» Live στον Λυκαβηττό (MINOS EMI).

 



Από τον Ερωτόκριτο μέχρι τη Μαύρη Πεταλούδα

Στα δυο CD περιλαμβάνονται 39 τραγούδια, μεταξύ άλλων τα «Γύρω μου και εντός μου», «Χειμωνανθός», τραγούδια από τις «Μαγγανείες», μια μοναδική σύμπραξη με τον Χρήστο Θηβαίο στο τραγούδι «Ημερολόγιο», τα «Άντε και ξέχασα», «Ερωτόκριτος», «Της λήθης το πηγάδι», «Έλα πάρε με», «Μαύρη πεταλούδα», «Σύννεφα του γιαλού», «Πάντα θλιμμένη χαραυγή», «Γράμμα» κ.α.

 

Πάτησε ΕΔΩ για να διαβάσεις μια πολύ ωραία συνέντευξη του Γιάννη Χαρούλη η οποία είχε δημοσιευθεί στην έντυπη City Free Press.



 

Το CD είναι διαθέσιμο στα Public αλλά και στα Musical Paradise, στην τιμή των €16.95.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ