Το θέατρο Ανεμώνα επανέρχεται με μια ξεκαρδιστική κωμωδία

Πρεμιέρα κάνει το Σάββατο 18 Απριλίου η νέα ξεκαρδιστική κωμωδία του Θεάτρου Ανεμώνα, με τίτλο «Καλημέρα… Ποια είσαι;».


Article featured image
Article featured image


Το διασκευασμένο από τον Χρήστο Γρηγοριάδη έργο του Robin Hawdon «Καλημέρα… Ποια είσαι;» είναι μια σπαρταριστή κωμωδία σε άπταιστη κυπριακή διάλεκτο.  Η σκηνοθεσία ανήκει στον πρωτοεμφανιζόμενο θεατρικά Γιάννη Σαββίδη και στους πρωταγωνιστικούς ρόλους είναι ο Μαρίνος Ξενοφώντος, η Γιάννα Λευκάτη, ο Χάρης Χριστοδούλου, η Γαβριέλα Θεοδώρου και η Βαλεντίνα Ελσαγιέτ.

Στην ιστορία του έργου, ο Ηλίας, παραμονή του γάμου του με τη Μαρία, ξυπνά στο ίδιο κρεβάτι με μια άγνωστή του κοπέλα, τη Λία.  Όταν η Μαρία βρίσκει την πόρτα του νυφικού δωματίου κλειδωμένη, χτυπά επίμονα ζητώντας εξηγήσεις και η Λία αναγκάζεται να κλειδωθεί στο μπάνιο.  Ο Φώτης, ο κουμπάρος του ζευγαριού, αναλαμβάνει να κουκουλώσει την κατάσταση παρουσιάζοντας την καμαριέρα του μικρού ξενοδοχείου (στην Δρούσια) ως την άγνωστη κοπέλα που ήταν κλεισμένη στο μπάνιο!

Τι γίνεται όμως που ο κουμπάρος είναι κρυφά ερωτευμένος με τη νύφη και ο γαμπρός έχει τσιμπηθεί με τη Λία, ενώ ο Ηλίας και Λία είναι κάτι παραπάνω από απλοί γνωστοί; Και τι συμβαίνει όταν η καμαριέρα φλερτάρει ασύστολα τον κουμπάρο μετά από οδηγίες του γαμπρού; Γίνεται το… Έλα να δεις!.. Ξεκαρδιστικές ατάκες και φαρσικές καταστάσεις προκαλούν αβίαστο γέλιο!

Πρεμιέρα: Σάββατο 18 Απριλίου, στις 20:30. Παραστάσεις κάθε κάθε Σάββατο και Κυριακή στο Θέατρο Ανεμώνα (Αρχαγγέλου 7, Λατσιά, Λευκωσία).

Τιμή εισιτηρίου: €12. Πληροφορίες 70007721.



ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ