Είναι επίσημο, ο Νo1 DJ του πλανήτη έρχεται Κύπρο [Hardwell]

Article featured image
Article featured image

Ο δημοφιλέστερος και πολυβραβευμένος, Νο1 εν ενεργεία DJ στον πλανήτη, ο superstar Hardwell, έρχεται στην Κύπρο τον Ιούλιο! Η είδηση που έγινε γνωστή μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook επιβεβαιώθηκε λίγες ώρες αργότερα από το παρακάτω δελτίο Τύπου που έφτασε στα χέρια μας:

«Tο Shark Energy Drink σε συνεργασία με την Moonlight Show Productions παρουσιάζουν ένα μοναδικό και ανεπανάληπτο show που όμοιο του δεν έχει ξαναγίνει στην Κύπρο. Το show θα πραγματοποιηθεί στην παραλία «Φοινικούδες» της Λάρνακας, στις 2 Ιουλίου 2015.

O Hardwell, αν και μόλις 27 ετών -σπάει όλα τα ρεκόρ και έχει ήδη αφήσει το στίγμα του στην dance κουλτούρα. Είναι ο νεότερος DJ που κατάφερε να ανέβει στο Νο1 του περίφημου DJ Mag100 DJs Poll, επαναλαμβάνοντας αυτή την επιτυχία εκτός από το 2013 και το 2014.

Το 2015 συνεχίζει ακάθεκτος να σαρώνει στο πέρασμα του κάθε βραβείο. Σε 3 μήνες, κέρδισε σχεδόν κάθε κατηγορία που συμμετείχε, όπως του καλύτερού άλμπουμ, καλύτερου παγκόσμιου DJ, καλύτερα progressive house / electro DJ και πολλά άλλα, διατηρώντας τον στην Νο1 θέση.

Τρελαίνει με τις εμφανίσεις στα μυθικά “mega-festivals Tomorrowland” και “Ultra”. Τα sets του ξεπερνάνε τα 20.000.000 views γράφοντας ιστορία στο youtube.

H εμφάνιση του Hardwell στην Κύπρο γίνεται στο πλαίσιο του περίφημου “Go Hardwell or Go Home” tour ανά το παγκόσμιο. Επιπλέον, οι διοργανωτές στο πλαίσιο της κοινωνικής τους προσφοράς, μέσω του event στέλνουν το μήνυμα 'The End of Bullying Begins with You - Το τέλος του εκφοβισμού αρχίζει με εσένα' (ενέργειες – δράσεις θα ανακοινωθούν αργότερα).

Ραντεβού στις 2 Ιουλίου 2015 στις 22:00 για ένα φαντασμαγορικό show όπου η νύκτα γίνεται μέρα.

Δεν μένουμε σπίτι, Πάμε Hardwell!».



Εισιτήρια (θα προπωλούνται από 20 Απριλίου): Αρένα- Early Bird €25 (περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων). Προπώληση: €30. Ταμείο: €40.

VIP Lounge – Tables VIP – ως 10 άτομα με 3 premium μπουκάλια: € 1.000

Πληροφορίες: 77 77 29 39 & 77 77 70 40 ή στα www.hardwellcy.com & www.tickethour.com.cy


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ