Από τα καλύτερα κρυμμένα μυστικά του Χόλυγουντ

Για πολλά χρόνια ήταν το καλύτερα κρυμμένο μυστικό στο Χόλυγουντ. Ο Rock Hudson είχε καταφέρει να κρατήσει τις ομοφυλοφιλικές του προτιμήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ένα μυστικό που τελικά αποκαλύφθηκε όταν ο γοητευτικός ηθοποιός προσβλήθηκε από τον ιό HIV και τελικά πέθανε από AIDS το 1985.

 


Article featured image
Article featured image

Τριάντα χρόνια μετά τον θάνατό του, ο μεγαλύτερος έρωτας του Hudson, μιλά δημοσίως για πρώτη φορά.

Ο Rock γνώρισε τον κατά 13 χρόνια μικρότερο του Lee Garlington το 1962. Τότε που κανείς δεν αποκάλυπτε την σεξουαλική του ταυτότητα με την ελευθερία που το κάνει σήμερα. Οι δυο τους αναγκάζονταν να κρύβουν τη σχέση τους από τους πάντες.

Ο 77χρονος σήμερα Garlington αποκαλύπτει τις άγνωστες πτυχές της μυστικής τους σχέσης.

«Ήταν ο μεγαλύτερος αστέρας του κινηματογράφου στον κόσμο και υπήρχαν φήμες πως ήταν ομοφυλόφιλος. Σκέφτηκα λοιπόν να τον δω από κοντά. Στάθηκα μπροστά από το σπίτι του στο γκαζόν της Universal. Είπα ψέματα πως ήμουν από το περιοδικό Variety. Βγήκε από το σπίτι και περπάτησε στο δρόμο. Κοίταξε προς το μέρος μου μια φορά. Αυτό ήταν».

Πέρασε άλλος ένας χρόνος πριν συναντηθούν ξανά και γνωριστούν κανονικά.

«Πήγαινα μετά τη δουλειά, περνούσα τη νύχτα μαζί του και έφευγα το επόμενο πρωί. Έβγαινα στα κρυφά στις 6 το πρωί. Με τη Chevy Nova μου. Και έφευγα με σβηστή τη μηχανή ώστε να μην με ακούσουν οι γείτονες» θυμάται ο Garlington.

«Ήταν πολύ γλυκός, τον λάτρευα» λέει και θυμάται πως πήγαιναν μαζί σε όλες τις πρεμιέρες αλλά ο καθένας έφερνε μαζί και μια κοπέλα για να ρίχνουν στάχτη στα μάτια των δημοσιογράφων.

«Κανείς στα λογικά του δεν ομολογούσε την ομοφυλοφιλία του τότε. Θα ήταν επαγγελματική αυτοκτονία» εξηγεί.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ