Έρχονται Κύπρο να ποδηλατίσουν

Article featured image
Article featured image

Πόλος έλξης για Κύπριους και ξένους ποδηλάτες καθίσταται πλέον ο Ποδηλατικός Γύρος της Κύπρου, καθώς δύο βδομάδες πριν την έναρξή του οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει τις 200 από 15 χώρες. Ο αγώνας θα διεξαχθεί από τις 28 μέχρι τις 30 Μαρτίου .

Όπως αναφέρει ανακοίνωση των διοργανωτών στον αγώνα, ο οποίος κατατάσσεται στην κατηγορία “Cycling for all”, μπορούν να συμμετέχουν τόσο επαγγελματίες όσο και ερασιτέχνες αθλητές. Οι αγώνες αυτοί δίνουν την ευκαιρία σε πολλούς αθλητές να συμμετέχουν για πρώτη φορά σε ποδηλατική διοργάνωση. Οι ειδικά επιλεγμένες διαδρομές δίνουν την ευκαιρία στους αθλητές να δοκιμάσουν τα ποδηλατικά όρια τους αλλά και να γνωρίσουν τις ομορφιές της Κύπρου.

Οι διαδρομές:

28 Μαρτίου: Εκκίνηση στη Λεμεσό και μετάβαση στο Κούριο όπου θα δοθεί η εκκίνηση του χρονομετρημένου μέρους του αγώνα. Από το Κούριο οι αθλητές θα ποδηλατήσουν μέχρι τα Κούκλια όπου τελειώνει το χρονομετρημένο μέρος της Διαδρομής.

29 Μαρτίου: Εκκίνηση από την Πάφο, με κατεύθυνση προς την Νικόκλεια όπου θα δοθεί εκκίνηση για το χρονομετρημένο μέρος της διαδρομής το οποίο διασχίζει την κοιλάδα Διάριζου και τελειώνει στη Μαλιά. Οι αθλητές θα πρέπει να ποδηλατήσουν μέχρι την Πάφο.

30 Μαρτίου: Εκκίνηση από την Πάφο με κατεύθυνση προς την Πέγεια όπου θα δοθεί η εκκίνηση του χρονομετρημένου μέρους. Από την Πέγεια οι αθλητές θα κατευθυνθούν προς τις Κοινότητες Αρόδες, Ινεια, Δρούσια και θα τερματίσουν στον Κάθικα.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ