Νέοι «αγανακτισμένοι» πολίτες ετοιμάζουν διαμαρτυρία

Με συνθήματα του στυλ «μήνυμα καθαρό και δυνατό», «για μια Κύπρο περήφανη», και «φτάνει πια», νέο κίνημα τύπου αγανακτισμένοι μας προσκαλεί σε εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από το Προεδρικό, την ερχόμενη Δευτέρα, 27 Απριλίου.

 


Article featured image
Article featured image

«Ο Κύπριος πολίτης παρακολουθεί με αγωνία και αγανάκτηση την απίστευτη κατρακύλα και εξευτελισμό των θεσμών από τους πολιτειακούς αξιωματούχους και γενικά την πολιτική ηγεσία του τόπου. Κάθε μέρα που περνά αναδύεται και νέα βρωμιά και δυσωδία, χωρίς να αναλαμβάνεται έμπρακτα η ευθύνη από κανένα. Δεν δεχόμαστε ότι είναι αυτό που μας αξίζει!» αναφέρεται στην πρόσκληση.

Μετά τη δημοσιοποίηση του πορίσματος Καλλή, ο Ρίκκος Ερωτοκρίτου όχι μόνο δεν παραιτήθηκε αλλά είχε και το θράσος να μετατραπεί σε κατήγορο με τη στήριξη του Ανώτατου Άρχοντα και Θεματοφύλακα των Θεσμών, Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, προστίθεται.

«Είναι φανερό πια ότι η σήψη είναι παντού. Δεν μπορούμε άλλο να παρακολουθούμε απαθείς τους πολιτικούς να σέρνουν την Κυπριακή Δημοκρατία στην ανυποληψία και στο ρεζίλεμα μετατρέποντας τη σε Μπανανία».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, δεν υπάρχει καμία άμεση ή έμμεση εμπλοκή οποιουδήποτε κόμματος.

 

Οι νέοι αγανακτισμένοι αποτελούνται από τις εξής ομάδες πολιτών:

Ελευθερία Για Πρόοδο Και Υπερηφάνεια,

Πολίτες Μπροστά,

Πολιτεία – Ανανέωση,

Συμμετοχή Δημοκρατία,

Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών Ζυγός,

WakeUp Cyprus,

ΦΗΜΟΝΟΗ,

 Κ.Υ.Μ.Α

 

Το event θα πραγματοποιηθεί έξω από το Προεδρικό Μέγαρο τη Δευτέρα, 27 Απριλίου 2015, στις 6.30μμ.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ