Urban Cyprus: «Η Λευκωσία δεν είναι πρωτεύουσα»

Με αφορμή τις αποκοπές του νερού, η Urban Cyprus έβγαλε ακόμη μια πικρόχολη ανακοίνωση, στην οποία υποστηρίζει πως η Λευκωσία δεν θα έπρεπε να αποκαλείται πρωτεύουσα.

 


Article featured image
Article featured image

«Τι και αν δεν έχει νερό η Λευκωσία, και αν δεν τιμά τη χώρα μας με το να υπάρχει έλλειψη νερού σχεδόν για μία εβδομάδα στην πρωτεύουσα. Δηλαδή η κατάσταση που έχει σήμερα η Λευκωσία σας τιμά;» αναφέρεται.

«Με την έλλειψη αντισταθμιστικών μέτρων και με τη ματαίωση όλων των έργων της πόλης από το κράτος την τελευταία δεκαετία η Λευκωσία δεν είναι σε θέση να αποκαλείται πρωτεύουσα. Έργα όπως η ανάπλαση του παλιού ΓΣΠ, το Μέγαρο Πολιτισμού, το νέο Αρχαιολογικό Μουσείο, του Σχέδιο Κινητικότητας και πολλά άλλα έχουν παραπεμφθεί στις ελληνικές καλένδες. Με έναν περίπατο στο κέντρο θα διαπιστώσετε ότι άφησαν τους χώρους που θα γίνονταν τα έργα με χόρτα, αυτοκίνητα και ακαθαρσίες, ακόμη και απέναντι από την βουλή».

Μπορεί να είναι η επίσημη πρωτεύουσα της Κύπρου αλλά πλέον ο τίτλος αυτός της ανήκει μόνο τυπικά, καταλήγει η «πίκρικη» ανακοίνωση.

«Ας κόψουν για πάντα και το νερό να τελειώνουμε και να βάλουμε λουκέτο σε αυτήν την πόλη που δήθεν την λεν πρωτεύουσα αλλά μόνο στα χαρτιά».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ