Η άλλη πτυχή των Βραβείων της Madame Figaro

Πέρα από τον κοσμικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα του event αλλά και την χαρά της βράβευσης για τις νικήτριες, υπάρχει και η άλλη πτυχή των Βραβείων, η ουσιαστικότερη, που σαφώς δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Η πτυχή που αφορά στα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων.

 


Article featured image
Article featured image

Όπως κάθε χρόνο, τα έσοδα -που φέτος άγγιξαν τις €10.085- δόθηκαν στη βραβευθείσα γυναίκα στην κατηγορία ΟΠΑΠ Κοινωνική Προσφορά.

Με το φετινό βραβείο τιμήθηκε η κ. Ελίνα Μοτίτου από τη Λάρνακα, η οποία έχει δημιουργήσει τη φιλανθρωπική οργάνωση με την ονομασία «Ασπίδα του Αίαντα», στη μνήμη του μικρού της γιου Αίαντα, ο οποίος έχασε πρόωρα τη ζωή του σε ηλικία μόλις 5μιση ετών.

Έναν χώρο που «Τρικυμίες και Φουρτούνες Αψηφά», με σκοπό να στηρίξει τους συμπολίτες μας που η οικονομική τους κατάσταση δεν τους επιτρέπει να εξασφαλίζουν τα απαραίτητα είδη, όπως ρουχισμό, υπόδηση, παιχνίδια, βιβλία και οικιακό εξοπλισμό.

Η κ. Μοτίτου είναι επίσης συνιδιοκτήτρια στο Πολυδύναμο Κέντρο Φυσικοθεραπείας Ασπίδα, όπου εργάζεται ως φυσιοθεραπεύτρια και συνεργάζεται με τον ΠΑΣΥΚΑΦ, όπου παρέχει θεραπεία λεμφοιδήματος. 

Να σημειώσουμε πως το αντίστοιχο ποσό πέρσι δόθηκε στον ΠΑΣΥΚΑΦ Λεμεσού, που με αυτά τα πολύτιμα, όπως αποδείχθηκε, λεφτά, κατάφερε να λειτουργήσει εικοσιτετράωρη υπηρεσία κατ’ οίκον φροντίδας.

Διαβάστε τη συνέντευξη που έδωσε στη CITY σχετικά με το θέμα, η νοσηλεύτρια του Παγκύπριου Συνδέσμου Καρκινοπαθών και Φίλων Γιολάντα Κάντινγκ.  


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ