Σουηδία και Volvo, δύο έννοιες αλληλένδετες

Article featured image
Article featured image

Στους πάγους με Volvo ο Ιμπραίμοβιτς. O λόγος για τη διαφήμιση της Volvo με πρωταγωνιστή τον άσο της μπάλας, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Κοινός παρoνομαστής, φυσικά η σουηδική καταγωγή και εκεί εστιάζει η συγκεκριμένη διαφημιστική καμπάνια που τιτλοφορείται «Made by Sweden».

Ο ποδοσφαιριστής της Παρί σεν Ζερμέν λοιπόν, αφήνει τον αγωνιστικό χώρο και πρωταγωνιστεί σε ένα μικρού μήκους φιλμ, με συμπρωταγωνιστή το Volvo XC60 και μουσική υπόκρουση με την υπογραφή του Max Martin – διάσημου παραγωγού και στιχουργού, επίσης από τη Σουηδία.

Οι τρεις πρεσβευτές της σκανδιναβικής χώρας, ενώνουν τις δυνάμεις τους και την παρουσιάζουν με υπερηφάνεια στον υπόλοιπο κόσμο. Το φιλμ αυτό προβάλλει τη σουηδική φύση και τον παραδοσιακό τρόπο ζωής. Μάλιστα, οι δημιουργοί του επέλεξαν ως τίτλο τη φράση Made by Sweden (αντί του περισσότερο «αναμενόμενου» και πιο σωστού συντακτικά Made in Sweden), με στόχο να καταδείξουν ότι αυτές ακριβώς οι γεωγραφικές συνθήκες και φιλοσοφία «γέννησαν» αυτή τη μάρκα αυτοκινήτων, αυτόν τον σπουδαίο αθλητή, αυτόν τον καταξιωμένο καλλιτέχνη! Μάλιστα, η μουσική υπόκρουση αποτελεί διασκευή του εθνικού ύμνου της Σουηδίας, στίχους του οποίου απαγγέλει ο Ζλάταν.

«Σουηδία και Volvo είναι δύο έννοιες αλληλένδετες. Με το φιλμ αυτό θέλουμε να μοιραστούμε με όλο τον κόσμο τη χαρά και υπερηφάνεια για την καταγωγή της μάρκας. Για μας, είναι αυτή ακριβώς η άγρια ομορφιά της σουηδικής φύσης και η φιλοσοφία των Σουηδών, που μας κάνει να ξεχωρίζουμε ανάμεσα στους άλλους κατασκευαστές στους τομείς της ασφάλειας, του design και της περιβαλλοντικής ευαισθησίας! Και δεν είναι καθόλου τυχαίο που οδηγός του XC60 στο φιλμ είναι ένας άλλος διάσημος Σουηδός, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ενώ τη μουσική έχει γράψει ένας άλλος Σουηδός και μεγάλο όνομα της μουσικής βιομηχανίας, ο Μαξ Μάρτιν», δήλωσε ο Αλεν Βιζερ, Ανώτερος Αντιπρόεδρος Marketing, Πωλήσεων και Εξυπηρέτησης Πελατών στη Volvo Cars.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ