Η Γιουβέντους επικράτησε με 2-1 της Ρεάλ στο Τορίνο [βίντεο]

Η Γιουβέντους νίκησε στο Τορίνο τη Ρεάλ Μαδρίτης με 2-1, στον πρώτο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και απέκτησε προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.


Article featured image
Article featured image

Έτσι, η ρεβάνς την επόμενη Τετάρτη στο «Μπερναμπέου», αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Η Γιουβέντους άρχισε το παιχνίδι με ενθουσιασμό και προηγήθηκε στο 9’ με τον πρώην παίκτη της Ρεάλ, Αλβάρο Μοράτα. Ο Τέβες σούταρε, ο Κασίγιας απέκρουσε και από κοντά ο Μοράτα πέτυχε το 1-0.

Μετά το 20’ η Ρεάλ άρχισε να ελέγχει το παιχνίδι, είχε δύο καλές φάσεις και τελικά στο 27’ έφτασε στην ισοφάριση. Σκόρερ ο Κριστιάνο Ρονάλντο με κεφαλιά, ύστερα από σέντρα του Χάμες Ροδρίγες.  Η μεγαλύτερη ευκαιρία για την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι χάθηκε στο 41’. Ο Ίσκο έκανε τη σέντρα από αριστερά, αλλά στην κεφαλιά του Ροδρίγες η μπάλα προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι. Στην εξέλιξη της φάσης, ο Μαρσέλο σούταρε άουτ.

Στο 57’ η Γιουβέντους προηγήθηκε και πάλι. Ο Τέβες ανατράπηκε στην περιοχή από τον Καρβαχάλ και ο άγγλος διαιτητής Μάρτιν Ατκινσον έδειξε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Τέβες και σκόραρε για το 2-1. Στη συνέχεια, η Ρεάλ πίεσε για την ισοφάριση, αλλά η καλά οργανωμένη άμυνα της Γιουβέντους δεν επέτρεψε να δημιουργηθούν επικίνδυνες φάσεις για την εστία του Μπουφόν. Στο 91’ η ιταλική ομάδα έχασε σπουδαία ευκαιρία για τρίτο γκολ, αλλά ο Κασίγιας απέκρουσε την κεφαλιά του Γιορέντε.

 


[Πηγή]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ