Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου αλλάζει όνομα

Σε «Κόμμα Χαριτωμένων Ζώων Κύπρου» μετονομάζεται το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου, σύμφωνα με τους νέους και αρκετά υποσχόμενους τρόλερς του κυπριακού διαδικτύου «Cyprus Free Thinkers», τους Ελευθεροσκεπτικιστές (;) 

 


Article featured image
Article featured image

H απόφαση για μετονομασία, σημειώνεται, πάρθηκε μετά από μια πρόσχαρη αντιπαράθεση μεταξύ των μελών του κόμματος, στην οποία έγινε κατανοητό πως τα περισσότερα ζώα δεν αρμόζουν στις ανθρωπομορφικές ορέξεις των μελών.

«Αρνούμαστε να δεχτούμε τις κότες. Είναι αποτρεπτικά άσχημες. Επίσης πρέπει να σεβαστώ και τον πεθερό μου που είναι κυνηγός και μέσα μέσα φέρνει κανένα λαγό» ανέφερε ο πρόεδρος του κόμματος Κούλης Κούλλη.

Από την πλευρά της, η γραμματέας του κόμματος είπε ότι βρίσκει τα φίδια και τις κατσαρίδες επικίνδυνες αλλά όχι τις γάτες, παρόλο που της προκάλεσαν πτώση των μαλλιών της και ιό που προσβάλει τον εγκέφαλο.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκε κατάλογος για να αποφασίσουν τα μέλη ποια ζώα θα περιληφθούν στην προστασία του κόμματος και ποια όχι.

Η επιτροπή κατέληξε ότι ήταν ζωτικής σημασίας τα ζώα να έχουν μεγάλα χαριτωμένα ματάκια και να προέρχονται από τη δυτική κουλτούρα.

Μέλος επίσης ανέφερε ότι το άλογο του έχει δικαίωμα εγγραφής, γιατί του μίλησε τηλεπαθητικά και του είπε ότι χαίρεται που το καβαλικεύει και το φροντίζει.

Το μέλος Αγαθοκλής Πολυβίου είπε χαρακτηριστικά ότι τα chicken nuggets και τα fish fingers είναι κάτι που δεν μπορεί να αποχωριστεί και άρα δεν μπορούν να συμπεριληφθούν στο Κόμμα Χαριτωμένων Ζώων.

Ακολουθήσε έντονο φαγοπότι που επικεντρώθηκε στην παραδειγματική θυσία μη χαριτωμένων ζώων όπως ψάρια, κότες, αγελάδες και γουρούνια ενώ οι παρθένες του Κόμματος λούστηκαν στο αίμα (μη χαριτωμένων) ζώων και ακολούθως έφαγαν ραπανάκια και κουλούμπρες προς τιμή όλων των αδικοχαμένων χαριτωμένων κουνελιών.

Για να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο πατήστε ΕΔΩ.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ