Ο Pierce Brosnan αναλαμβάνει ξανά ρόλο κατασκόπου [The November Man]

Article featured image
Article featured image

Βασισμένο στο μυθιστόρημα «There Are No Spies» από τη δημοφιλή σειρά βιβλίων November Man, η ταινία βάζει ξανά τον Pierce Brosnan σε ρόλο κατασκόπου.

Με κωδικό όνομα «ο άνθρωπος του Νοέμβρη», ο φονικός και άριστα εκπαιδευμένος πρώην πράκτορας της CIA,  Peter Devereaux (Pierce Brosnan)  χαίρεται μια ήρεμη ζωή στην Ελβετία. Όταν αναγκάζεται να επιστρέψει στη δράση για μια τελευταία αποστολή, πρέπει να προστατεύσει μια πολύτιμη μάρτυρα, την Alice Fournier (Olga Kurylenko).

Σύντομα ανακαλύπτει πως η αποστολή του τον έχει κάνει στόχο του πρώην προστατευόμενου του στην υπηρεσία David Mason (Luke Bracey). Με την υποψϊα ότι υπάρχει προδότης στη CIA, ο Deveraux δεν μπορεί να εμπιστευτεί κανέναν και δεν έχει σκοπό να ακολουθήσει κανέναν κανόνα.

O Pierce Brosnan, γοητευτικός και μάχιμος και στα 61 του χρόνια, φαίνεται ότι αναπολεί τις ένδοξες μέρες του ως James Bond, σε μία κατασκοπική ταινία δράσης του Roger Donaldson («The Recruit»), παραγωγής 2014, η οποία έρχεται με αρκετή χρονοκαθυστέρηση (θα λέγαμε με βήματα πιο αργά και από χελώνα) στις κυπριακές αίθουσες.

Μάθε τις ώρες και τις αίθουσες προβολής στο Time Out Cyprus.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ