Προσπάθειες για διεθνοποίηση του «γάμου-επιχείρηση»

Οι γάμοι στην Κύπρο δίνουν σημαντική ώθηση σε διάφορους τομείς της κυπριακής οικονομίας, γιατί να μην φέρνουμε και ξένους να παντρεύονται εδώ;


Article featured image
Article featured image

Αρκετοί είναι οι τοπικοί φορείς που χρόνια τώρα στοχεύουν στη μετατροπή της Κύπρου σε πολυτελές γαμήλιο resort και ο Δήμος Σωτήρας δεν μπορούσε να μείνει πίσω. Σε αυτό ακριβώς, λοιπόν, στοχεύει το εβδομαδιαίο συνέδριο «Elegant Cyprus Project» που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στο χωριό της Αμμοχώστου.

«Η δυνατότητα της Κύπρου να μετατραπεί σε σημείο αναφοράς για τέλεση πολυτελών τελετών θα διαφανεί κατά τη διάρκεια του συνεδρίου. Θα παρουσιαστούν οι καλύτεροι χώροι και επαγγελματίες καταξιωμένοι στο χώρο της διακόσμησης, της φωτογράφησης και της διοργάνωσης γάμων θα συμβάλουν στην επιτυχία του όλου εγχειρήματος» δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Δήμαρχος Σωτήρας Γεώργιος Τάκκας.

Το “Elegant Cyprus Project” είναι ένα από τα σημαντικότερα project που έγιναν στην Κύπρο, σημείωσε, «αφού θα φιλοξενηθούν οι πιο γνωστές προσωπικότητες από το χώρο της διακόσμησης γάμων».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ