Χειροποίητες δημιουργίες με φόντο το βαθύ μπλε

Η θάλασσα είναι βαθιά μέσα στη ψυχή της, ένα κομμάτι του εαυτού της και της παιδικής της ηλικίας, καθώς μεγάλωσε σε μια πόλη πλημμυρισμένη από ήλιο και θάλασσα. Εξού και το βαθύ μπλέ στην επωνυμία της.

 

 


Article featured image
Article featured image

Η Στέλλα Πατσαλίδου σπούδασε και εξάσκησε το επάγγελμα του πολιτικού μηχανικού και του interior designer για χρόνια, αλλά ως καλλιτεχνική φύση, πάντα καταπιανόταν με τη δημιουργία κοσμημάτων και διακοσμητικών κατασκευών. 

Πριν από μια τετραετία, λάνσαρε την εμπορικά κατοχυρωμένη επωνυμία «DEEP BLUE EXCLUSIVE CREATIONS BY STELLA PATSALIDOU».

Η σειρά αυτή αποτελείται από μοναδικά χειροποίητα κοσμήματα, τσάντες, σανδάλια, beachwear και διακοσμητικά αντικείμενα.

Η Στέλλα επιλέγει εξαιρετικά υλικά για τις κατασκευές της, θέλοντας να προσδώσει στο στυλ κάθε γυναίκας μία δυναμική και συνάμα πρωτότυπη εικόνα που δεν τη συναντάς καθημερινά. Οι δημιουργίες DEEP BLUE BY STELLA PATSALIDOU χαρακτηρίζονται από το laser cut, το δέρμα, το μέταλλο, τις πολύτιμες πέτρες και άλλα φίνα υλικά. Η νέα καλοκαιρινή της συλλογή σε σανδάλια θα κάνει κάθε γυναίκα να ξεχωρίσει, ενώ οι τσάντες της σειράς και τα υπερμεγέθη κοσμήματα θα απογειώσουν το γυναικείο στυλ.

Τις δημιουργίες της μπορεί να βρει κανείς στο ατελιέ της (Ιωάννη Αγρότη 27, Πλατεία Δημαρχείου, Πάφος), στο κατάστημα L.K.C. by Loukia Kyriakou, καθώς και στα ξενοδοχεία Almyra και Αnassa στην Πάφο. Στη Λεμεσό, θα τις βρείτε στην Boutique Tiffany (Olympic Residence) και στην Splash by the beach και πολύ σύντομα στη Λευκωσία.

Παράλληλα, οι δημιουργίες της πωλούνται σε επιλεγμένα καταστήματα στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τη Μύκονο.

Μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες της συλλογής μέσα από τη σελίδα της στο facebook

Για πληροφορίες: +357 99433303, pstella@cytanet.com.cy.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ