Κομμωτήριο και κοκτεϊλάδικο μαζί [νέα τάση]

Πως θα σας φαινόταν, αν καθώς φτιάχνατε τις ανταύγειες σας στο κομμωτήριο πίνατε και μία μαργαρίτα φράουλα με μπόλικο αλάτι στο ποτήρι;

 


Article featured image
Article featured image

Κάπως έτσι κυλά η ζωή στο Λονδίνο, τη μητρόπολη με τους εξαντλητικούς ρυθμούς αλλά και τις σούπερ ουάου υπηρεσίες.

Όπως όλοι γνωρίζουν, άπαξ και η γυναίκα πατήσει στο κομμωτήριο, κάτι η βαφή, λίγο το κουρεματάκι, ένα ισιωματάκι για να δείξει το χρώμα, το τρίωρο θα το φάει σίγουρα.

Τι γίνεται όμως όταν δεν έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο και θες να τα συνδυάσεις όλα;

Οι Λονδρέζοι έχουν την απάντηση: κομμωτήριο και κοκτειλάδικο μαζί!

 



Η μόδα που κάνει θραύση έχει ξεκινήσει τα τελευταία δυο περίπου χρόνια και έχει επεκταθεί σε κάθε είδους υπηρεσία ομορφιάς.

Τα εν λόγω hair salons που συγκεντρώνουν από παγκοσμίου βεληνεκούς celebrities μέχρι την εργαζόμενη μητέρα της διπλανής πόρτας, έχουν γίνει τόσο hot που ίσως χρειάζεται πάνω από ένας μήνας για να βρεθεί διαθέσιμο ραντεβού.

 

Taylor Taylor

n

Στα πιο φημισμένα κατατάσσεται το Taylor Taylor με τα έπιπλα αντίκες, τους αναγεννησιακούς καναπέδες, τους ολόχρυσους λουτήρες και τα θεϊκά daiquiri, zombie και mojitos. Παρελαύνει όλη η κρέμ ντε λα κρέμ και ο τιμοκατάλογος τσούζει σαν το 40άρι οξυζενέ σε λουσμένο κεφάλι!

 

Alfred Dunhill Spa & Barber

n

Το Alfred Dunhill Spa & Barber είναι ανδρική υπόθεση. Η εσωτερική διακόσμηση θυμίζει αριστοκρατικό σπίτι με ξύλινη επένδυση στους τοίχους και vintage καθρέπτες. Εκεί, οι κύριοι λαμβάνουν τις υπηρεσίες κουρέματος, ξυρίσματος, τριμμαρίσματος κ.ο.κ. απολαμβάνοντας ταυτοχρόνως ένα αρωματικό Bourbon ον δε ρόκς ή ένα δροσιστικό μαρτίνι. Αν βγαίνουν και σαν τον Τζόρτζ Κλούνεϊ και τον Πίρς Μπρόσναν, ετοιμάστε βαλίτσες και φύγαμε! 


[πηγη]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ