Κάτι θεαματικό ετοιμάζει η Coca Cola για τον σημερινό τελικό Κυπέλου

Η εταιρεία Α/φοί Λανίτη ξεκίνησε εδώ και μήνες την προετοιμασία για τον 53ο τελικό Κυπέλου Κύπρου Coca-Cola, με στόχο να προσφέρει στους φίλους του ποδοσφαίρου ένα φαντασμαγορικό θέαμα και μια μοναδική ποδοσφαιρική εμπειρία!

 


Article featured image
Article featured image

Παράλληλα οι ομάδες ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ ετοιμάζονται πυρετωδώς για τη μάχη της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής γιορτής του νησιού που θα γίνει σήμερα Τετάρτη στο στάδιο ΓΣΖ, στη Λάρνακα.

Μάλιστα, φέτος, στο πλαίσιο της πολύχρονης στήριξης του Κυπέλλου Coca-Cola η Α/φοί Λανίτη δημιούργησε ένα on-line παιχνίδι για τους λάτρεις του ποδοσφαίρου, οι οποίοι καλούνταν να δοκιμάσουν τις γνώσεις τους για την ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου. Ο κόσμος έπαιξε και οι 6 νικητές του παιχνιδιού που κέρδισαν δίπλες VIP προσκλήσεις για τον τελικό του Κυπέλλου Κύπρου Coca-Cola είναι οι Αντρέας Παφίτης, ο Σοφοκλής Πολυχρονίου, ο Χρίστος Σολωμού, ο Χρίστος Ιεροδιακόνου, η Αντωνία Βραχίμη και ο Γιώργος Τουλούπης.

Η χορηγία του Κυπέλλου Κύπρου από την Α/φοί Λανίτη ξεκίνησε το 1962, έναν θεσμό τον οποίο η εταιρεία υπηρετεί τα τελευταία 53 χρόνια και αποτελεί τη μακροβιότερη σχέση στον χώρο του ποδοσφαίρου, όχι μόνο στην Κύπρο αλλά και στην Ευρώπη!

Η Α/φοί Λανίτη συνεχίζει και φέτος να αγκαλιάζει τις ομάδες και τους φιλάθλους προβάλλοντας τη θετική πλευρά του ποδοσφαίρου με την αδιάκοπη στήριξή της και παράλληλα αυτή τη χρόνια γιορτάζει τα 100 χρόνια του εικονικού και αγαπημένου μπουκαλιού Coca-Cola και προς τιμής αυτού του μεγάλου γεγονός ετοιμάζει ένα θεαματικό show με 100 χορευτές κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου στον τελικό Κυπέλου Κύπρου.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ