8 λάθη που κάνουν οι γυναίκες στο φλερτ

Οι γυναίκες, τις περισσότερες φορές δεν κάνουν το πρώτο βήμα, ούτε τους αρέσει να φανερώνουν τα αισθήματά τους στο αντίθετο φύλο.

 


Article featured image
Article featured image

Στην προσπάθεια τους όμως να προσελκύσουν και να γοητεύσουν έναν άντρα οδηγούνται σε λάθη.

Διαβάστε 8 από αυτά!

 

1. Γελάτε ασταμάτητα σαν κλόουν

Στους άνδρες αρέσει όταν οι γυναίκες γελάνε με τα αστεία τους. Αλλά με μέτρο.

 

2. Μέθη σε σημείο που να μην μπορείτε να ελέγξετε τον εαυτό σας

«Μπορώ, αντέχω, έχω πιει και περισσότερο σε διακοπές. Ας το παίξω cool κι ας παραγγείλω ένα ουίσκι! Ουπς μα πώς έπεσα από την καρέκλα;»

 

3. Τον κοιτάζετε σαν να βλέπετε εξωγήινο

Είναι σαγηνευτικό να κοιτάζετε ευθέως και επίμονα στα μάτια κάποιον που σας ιντριγκάρει πολύ. Όταν όμως το κάνετε κατά τη διάρκεια όλης της βραδιάς, χωρίς να χαλαρώνετε λιγάκι, αργά ή γρήγορα θα νομίσει ότι κάτι πάει στραβά.

 

4. Μιλάτε για τις κατακτήσεις σας (ή σχέσεις σας)

Πολλές γυναίκες πέφτουν σε αυτή την παγίδα αλλά είναι πολύ χαζό.

 

5. Προσποιείστε ότι σας αρέσει η μουσική που ακούει

Στην αρχή της σχέσης τα μικρά ψεματάκια λέγονται στην προσπάθειά μας να γίνουμε περισσότερο αρεστοί στο υποψήφιο σύντροφό. Στην πορεία όμως κι αν η σχέση ευδοκιμήσει, το ψέμα γιγαντώνεται και αργά ή γρήγορα θα αποκαλυφθεί. Μην προσποιήστε λοιπόν κάτι που δεν είστε.

 

6. Δεν απαντάτε σε όλες τις ερωτήσεις του, επειδή θέλετε να φαίνεστε μυστηριώδης.

Κάποιες γυναίκες βέβαια είναι αδύνατον να τον εφαρμόσουν επειδή είναι «ανοιχτό βιβλίο», αλλά κάποιες άλλες το κάνουν και με μεγάλη επιτυχία! Δεν είναι και το χειρότερο λάθος που μπορείτε να κάνετε αλλά σκεφτείτε ότι ίσως έτσι χάνετε την ευκαιρία να δείξετε στον τύπο που σας αρέσει τον πραγματικό σας εαυτό.

 

7. Παρακολουθείτε το προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Υπάρχει μια λεπτή γραμμή μεταξύ του «βάζω like σε ένα post που έκανε» και του «βάζω like σε όλα τα post που κάνει, σε όλες τις φωτογραφίες που αναρτά και σε όλα τα video που ανεβάζει». Α ναι και το retweet σε οτιδήποτε δημοσιεύει στο Twitter. Προσέξτε να μην ξεπεράσετε αυτή τη γραμμή.

 

8. Δεν κάνετε απολύτως τίποτα και απλά προσεύχεστε να σας έχει προσέξει

Είπαμε ότι δεν θέλετε να κάνετε εσείς την πρώτη κίνηση αλλά όταν ο άλλος σας ρίχνει το μπαλάκι καλό είναι να ρίξετε κι εσείς την πάσα σας, να γίνει το παιχνίδι.


[πηγη]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ