H Ρεάλ Μαδρίτης ψάχνει προπονητή

Στο τέλος της έφτασε η συνεργασία μεταξύ της Ρεαλ Μαδριτης και του Καρλο Αντζελόττι, μετά από μια «κακή» χρόνια για τα δεδομένα της Ρεαλ.



 


Article featured image
Article featured image

Το ότι πέρσι με τον ίδιο προπονητή είχε καταφέρει να κερδίσει το ισπανικό κύπελλο και το Τσαμπιονς Λινγκ φαίνεται δεν ήταν αρκετό για να κρατήσει τη δουλειά του ο καταξιωμένος Ιταλός προπονητής.

Ούτε και το γεγονός ότι έχει την απολυτή στήριξη του κόσμου και των παικτών της Ρεάλ.

Σε σύσκεψη τύπου, ο πρόεδρος της Ρεάλ Φλορεντίνο Πέρεζ, έδωσε τις λεπτομέρειες ως προς την απόλυση του προπονητή, ο οποίος είχε ακόμη ένα χρόνο στο συμβόλαιο του.

«Ο Κάρλο είναι πολύ σημαντικός για την ιστορία μας, αλλά οι απαιτήσεις είναι πολύ ψηλές και πρέπει να δώσουμε στη Ρεάλ μια νέα ώθηση… Ήταν μια δύσκολη απόφαση και η συμπάθεια που νιώθουν οι παίκτες για τον Καρλο, είναι κάτι το οποίο συμμερίζομαι και εγώ».

Από την πλευρά του, ο Αντζελόττι έχει αποφασίσει να προβεί σε μια χειρουργική επέμβαση στην πλάτη, που είχε αναβάλει και για την οποία για να αναρρώσει θα χρειαστεί ένα περίπου χρόνο.

«Σας διαβεβαιώνω ότι έχω δεχθεί πολλές προτάσεις, από Γερμανία, Ιταλία και Αγγλία. Είμαι σίγουρος ότι εντός του επομένου χρόνου θα υπάρξουν και άλλες προτάσεις..» είπε ο Ιταλός, αναφέροντας την εγχείρηση στη συνεχεία.

Ισχυρές φήμες φέρουν ως διάδοχό του στη Ρεάλ τον Ράφα Μπενιτεζ.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ