100 εντυπωσιακές χορεύτριες στον Τελικό Κυπέλλου Coca-Cola

Με μια εντυπωσιακή έκπληξη από τη χορηγό Coca-Cola, ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του ΑΠΟΕΛ και της ΑΕΛ στον 53ο τελικό Κυπέλλου.

 


Article featured image
Article featured image

Με αφορμή, τα εκατοντάχρονα του θρυλικού μπουκαλιού της, η Coca-Cola, έδωσε στον τελικό την αρμόζουσα εορταστική ατμόσφαιρα, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου όπου 100 χορεύτριες ανέβασαν τους παλμούς των φιλάθλων στα ύψη.

Νικητής του 53ου τελικού Κυπέλλου Coca-Cola και της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής γιορτής στην Κύπρο για το 2015 αναδείχθηκε, για ακόμα μια χρονιά, η ομάδα του ΑΠΟΕΛ η οποία κατέκτησε το πολυπόθητο Τρόπαιο με το αποτέλεσμα 4-2.

Η Coca-Cola για ακόμη μια χρονιά χάρισε στους φιλάθλους ένα εντυπωσιακό θέαμα δίνοντας στους παρευρισκόμενους τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στη μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου.

Ο τελικός Κυπέλλου Coca-Cola ξεκίνησε με την παρουσίαση του τροπαίου και ολοκληρώθηκε με τις βραβεύσεις των νικητών, ενώ στο ημίχρονο οι 100 εντυπωσιακές χορεύτριες από όλη την Κύπρο κατέκλισαν το γήπεδο δημιουργώντας μια ξεχωριστή και χαρούμενη ατμόσφαιρα στους ρυθμούς του γνωστού αγαπημένου τραγουδιού της Coca-Cola «First time» σε ένα ειδικό dance remix, γιορτάζοντας έτσι τα 100 χρόνια του θρυλικού και αγαπημένου μπουκαλιού Coca-Cola.

Ο Διευθυντής της Α/φοί Λανίτη, κ. Χ. Χριστοδουλάκης μετά την ολοκλήρωση του τελικού δήλωσε:

«Στηρίζουμε έμπρακτα τον θεσμό του Κυπέλλου για 53 συνεχόμενα χρόνια γιατί πιστεύουμε στο άθλημα του ποδοσφαίρου και στη χαρά που προσφέρει στους φιλάθλους. Πανηγυρίζουμε όλοι τη μεγάλη αυτή γιορτή και πιστεύουμε σ’ ένα καλύτερο αύριο, γεμάτο αισιοδοξία και υγιή συναγωνισμό. Το φετινό Κύπελλο ανήκει σε όλους».

Η χορηγία του Κυπέλλου Κύπρου από την Α/φοί Λανίτη ξεκίνησε το 1962. Ένας θεσμός τον οποίο η Εταιρεία υπηρετεί τα τελευταία 53 χρόνια και αποτελεί τη μακροβιότερη σχέση στον χώρο του ποδοσφαίρου, όχι μόνο στην Κύπρο αλλά και στην Ευρώπη!

Η Α/φοί Λανίτη συνεχίζει και φέτος να αγκαλιάζει τις ομάδες και τους φιλάθλους προβάλλοντας τη θετική πλευρά του ποδοσφαίρου με την αδιάκοπη στήριξή της.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ