Διαμαρτυρία στο αεροδρόμιο Λάρνακας για τους ελέφαντες

Οι ελέφαντες από το Μπαγκλαντές φτάνουν απόψε στη Λάρνακα και το Κόμμα για τα Ζώα και κάποιοι άλλοι φιλόζωοι οργανώνουν διαμαρτυρία.

 


Article featured image
Article featured image

Ειρηνική διαμαρτυρία έξω από το αεροδρόμιο Λάρνακας διοργανώνουν σήμερα το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου, φιλοζωικές οργανώσεις, οργανωμένα σύνολα και ευαισθητοποιημένοι πολίτες, με αφορμή την άφιξη στην Κύπρο των δύο ελεφάντων για το Pafos Zoo.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Κόμματος για τα Ζώα Κύπρου αναφέρεται ότι «οι ελέφαντες φθάνουν στην Κύπρο με εμπορικό αεροσκάφος γύρω στις οκτώ απόψε και η ειρηνική εκδήλωση διαμαρτυρίας θα αρχίσει στις επτά».

 Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου «καταδικάζει την άδικη και απαράδεκτη απόφαση της κυβέρνησης Αναστασιάδη. Θεωρούμε ότι αυτή η απόφαση είναι σκανδαλώδης και μας παίρνει πίσω σε άλλες εποχές».

«Διαπιστώσαμε ότι οι χώροι είναι ακατάλληλοι και εάν κρίνουμε από το μέγεθος της λίμνης μέσα στην οποία θα μπορούν οι ελέφαντες να κάνουν μπάνιο και να χωράει ολόκληρο το σώμα τους, τότε οι ειδικοί είτε δεν μέτρησαν καλά ή τους χάλασε η μεζούρα» αναφέρεται.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ