Η Prime πάει παντού στην Κύπρο

Την προηγούμενη βδομάδα είχαμε μιλήσει με τον Σταμάτη, τον ένα από τα δύο αδέρφια πίσω από την πολύ ωραία κυπριακή μπίρα Prime που φτιάχνεται σε ένα μικροζυθοποιείο στην περιοχή Σωτήρας. Είχαμε δει κάποια δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι επίκειται συμφωνία με μεγάλη εταιρεία διανομής και πήραμε για να το επιβεβαιώσουμε.

 


Article featured image
Article featured image

«Είμαστε πολύ κοντά» μας ανέφερε και μας είπε να μιλήσουμε ξανά σε καμιά βδομάδα.

Και να τελικά που οι φήμες έγιναν είδηση. Όπως διαβάζουμε στο In Business, η Prime Microbrewery υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με την ACM Christofides, μια πολύ δυνατή εταιρεία στο κυπριακό λιανικό εμπόριο και πλέον (από την 1η Ιουλίου) η made-in-Cyprus Prime θα πηγαίνει σε ολόκληρο το νησί.

Ως γνωστό, η ACM Christofides είναι η εταιρεία που εισάγει και διανέμει στην κυπριακή αγορά αλκοολούχα και άλλα ποτά, με πιο γνωστά το ουίσκι Famous Grouse και τη βότκα Stoli.

Για την ιστορία να πούμε πως, η εταιρεία Prime Microbrewery δημιουργήθηκε το 2012, παρασκευάζει πέντε διαφορετικά είδη μπίρας ενώ μέχρι σήμερα οι πωλήσεις επικεντρώνονται στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου και σε ορισμένα σημεία στη Λευκωσία.

Πρόσφατα, μάλιστα, η εταιρεία παρασκεύασε ειδικές εκδόσεις μπίρας για λογαριασμό της ΑΕΛ και του ΑΠΟΕΛ.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ