Πώς νιώθει ένας αστικός γυμνιστής;

Article featured image
Article featured image

Οι αστικοί γυμνιστές της Θεσσαλονίκης από δύο γίνονται τέσσερις και ξανακτυπούν. Διαβάστε αυτούσιο το κείμενο που έχει αναρτήσει το parallaximag.gr και υπογράφει ένας εξ αυτών, ο Γιάννης Μασκίδης, περιγράφωντας την πιο πρόσφατη τους βολτίτσα στα στενά της Βαλαωρίτου.

"Είναι  Πέμπτη 20 Μαρτίου, 11 η ώρα στην περιοχή της Βαλαωριτου, ήδη έχουμε ξεκινήσει να μαζευόμαστε για μια ακόμα βόλτα, αυτήν την φορά θα ακολουθούσουν και δυο καλοί φίλοι, όποτε η παρέα μεγαλώνει. Βρίσκουμε ένα πιο απομονωμένο μέρος να βγάλουμε τα ρούχα μας, με την βοήθεια πάντα φίλων αλλά και της ομάδας που θα κάλυπτε την βόλτα. Σταματήσαμε στην Τύπου, σε μια είσοδο κτιρίου, για να βγάλουμε τα ρούχα μας, ο κόσμος που ήταν εκείνη την ώρα εκεί μάλλον κατάλαβε τι πήγαινε να γίνει.  Το περπάτημα όπως πάντα είναι σχετικά γρήγορο, μιλάμε μεταξύ μας χαλαρά, ο καιρός βοηθούσε αρκετά. Βεβαία υπήρχε η ένταση, και ελπίζω να μην χαθεί ποτέ. Η ένταση ότι εκείνη την στιγμή υπάρχει αλληλεπίδραση μεταξύ των περαστικών και ενός γυμνού σώματος, και στην συγκεκριμένη περίπτωση τεσσάρων γυμνών σωμάτων.

Στην αρχή της βόλτας ίσως να είχα μια ανασφάλεια αλλά η παρέα μας και ο κόσμος με έκαναν να νιώσω πολύ γρήγορα άνετα, και αυτό είναι το ζήτημα. Να νιώθεις άνετα με την όποια εμφάνιση σου. Περπατώντας λοιπόν στην οδό Βαλαωρίτου βλέπουμε ότι έχει αρκετό κόσμο, ίσως πιο πολύ από ότι έχω συνηθίσει όταν είμαι γυμνός έξω, αλλά δεν ντραπήκαμε, συνεχίσαμε με τον ίδιο ρυθμό, και μάλλον με μια ευδιαθεσία, πλέον όταν μπήκαμε στην Συγγρού είχα συνηθίσει και τη θερμοκρασία στο σώμα μου και το περπάτημα έγινε πιο αργό. Οι όποιες αντιδράσεις του κόσμου, αναμενόμενες, ήταν κυρίως έκπληξης σε κάτι διαφορετικό, και όχι τόσο διαδεδομένο. Φτάνοντας πάλι στο ίδιο μέρος όπου ξεκινήσαμε είχα ήδη χαλαρώσει."


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ