Κάτι καλό έχουν να προτείνουν τα Παγωτά Ε.ΠΥΡΓΑ

Νέα είδη παγωτού όπως Sundae, Twist-it, παγωτό γιαούρτι και παγωτό με στέβια, αλλά και νέες γεύσεις όπως χαρουπόμελο και παπουτσόσυκο!

 


Article featured image
Article featured image

Με περισσότερα από 40 χρόνια πορείας και μια γκάμα με περισσότερες από 40 γεύσεις, τα Παγωτά Ε.ΠΥΡΓΑ έχουν συνδέσει το όνομά τους με την άριστη ποιότητα, την εξυπηρέτηση και το αγνά κυπριακά υλικά.

Για το φετινό καλοκαίρι τα Παγωτά Ε.ΠΥΡΓΑ έχουν ετοιμάσει νέες δροσερές προτάσεις, όπως το Sundae, βελούδινο παγωτό ή δροσερό sorbet γαρνιρισμένο με τα topping της επιλογής σας, φρουτένιες γρανίτες, milkshakes, αλλά και το Twist-it, όπου οι αγαπημένες σας γεύσεις αναμειγνύονται και μετατρέπονται σε μία, μοναδικά δική σας γεύση soft παγωτού. Για μια πιο ιδιαίτερη απόλαυση δοκιμάστε το παγωτό γιαούρτι με φρούτα, το οποίο αναμειγνύεται μπροστά στα μάτια σας, ενώ για ακόμη πιο λίγες θερμίδες προτιμήστε τις νέες γεύσεις παγωτών με στέβια.

Ιδανικά για να κεράσετε τους φίλους και την οικογένεια είναι η οι νέες, λαχταριστές, mini παγωτο-δημιουργίες Artisan, αλλά και οι απολαυστικές τούρτες παγωτού σε διάφορα μεγέθη και πρωτότυπους συνδυασμούς γεύσεων.

Επισκεφθείτε μια από τις 4 ανακαινισμένες παγωταρίες Ε. ΠΥΡΓΑ στη Λεμεσό και κάντε το δικό σας απολαυστικό συνδυασμό, επιλέγοντας από τις πλούσιες γεύσεις, όπως μυρωδάτη μαστίχα, φουντούκι, σοκολάτα, τριαντάφυλλο, μούρα, φιστίκι αλλά και τις πρωτότυπες κυπριακές γεύσεις όπως χαρουπόμελο και παπουτσόσυκο.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ