Ιστιοπλοΐα από την Πάφο ως την Αγία Νάπα για σχολικά είδη

Με ιστιοφόρα που θα πλεύσουν «για αγάπη και εθελοντισμό» θα γεμίσουν οι κυπριακές θάλασσες, από την Πάφο ως την Αγία Νάπα, με ενδιάμεσους σταθμούς τη Λεμεσό και τη Λάρνακα, αυτό το Σαββατοκυρίακο.

 


Article featured image
Article featured image

Τη Δράση «Εθελοντισμός – Αθλητισμός, Μάθημα Ζωής, Ιστιοπλοΐα Αγάπης», διοργανώνουν το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Ιουλίου το Γραφείο του Επιτρόπου Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού, η ΟΠΑΠ Κύπρου και οι Δήμοι Λάρνακας, Λεμεσού, Πάφου και Αγίας Νάπας.

Τα επανδρωμένα με εθελοντές σκάφη θα ξεκινήσουν από την Πάφο, αύριο Σάββατο 11 Ιουλίου το πρωί και το βράδυ θα διανυκτερεύσουν στη Λεμεσό.

Την Κυριακή το μεσημέρι τα σκάφη θα αγκυροβολήσουν στην παραλία των Φοινικούδων στη Λάρνακα και η διαδρομή θα ολοκληρωθεί στο λιμανάκι στην Αγία Νάπα.

Ο κάθε Δήμος που συμμετέχει στη δράση θα διοργανώσει κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου διάφορες αθλητικές εκδηλώσεις, όπου θα συγκεντρώνονται σχολικά είδη, δηλαδή σχολικός ρουχισμός, σχολικές τσάντες, γραφική ύλη, τετράδια και άλλα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο από την ΟΠΑΠ Κύπρου.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ