Folk Noir από το Λονδίνο στην παλιά Λευκωσία

EchoWants Her VoiceBack (EWHVB) είναι το καλλιτεχνικό όνομα της Κύπριας μουσικοσυνθέτριας Ελένης Σκαρπάρη, της οποίας η μουσική έχει περιγραφεί από πολλούς, συμπεριλαμβανομένου και του Songwriting Magazine (UK, Φεβρουάριος 2015), ως Folk Noir.

 


Article featured image
Article featured image

Έχει επαινεθεί από το Chaos Theory και από το Music Earth Rise, τον Φεβρουάριο του 2015, τόσο για τους στίχους της όσο και για τη φωνή της, καθώς και για «το φυσικό χάρισμά» της πάνω στη σκηνή.

Τον Ιούλιο του 2014, η Ελένη κυκλοφόρησε ανεξάρτητα την πρώτη της δουλειά «Bricks and Sparrows» και τραγούδια της παίχτηκαν στο BBC6 και Shoreditch Radio.

Η EWHVB ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το πρώτο της άλμπουμ με τίτλο «Heart Of Stone» , για πρώτη φορά στην Κύπρο, ενώ στη συνέχεια θα κυκλοφορήσει και διεθνώς.


Μετά την εμφάνιση στο Φεστιβάλ Ξαρκής στη Λόφου, η EchoWants Her VoiceBack παρουσιάζει το πρώτο της άλμπουμ με τίτλο «Heart Of Stone» στο Εναλλάξ.




Το νέο συγκρότημα στην Κύπρο θα αποτελείται από πέντε ταλαντούχους και γνωστούς στην Κύπρο μουσικούς που θα εμφανιστούν με την Ελένη στο Εναλλάξ στη Λευκωσία: ο Στέφανος Μελετίου (κρουστά), ο Όμηρος Αντρέου (μπάσο), ο Peter Gospodinov (τσέλο), ο Σωκράτης Λεπτός (κιθάρα) και ο Ορέστης Σάββα (κιθάρα, τζουράς και φωνή).

Η πολλά υποσχόμενη Κύπρια τραγουδοποιός, Αυγή Σταύρου, θα αρχίσει την παράσταση παρουσιάζοντας δικά της κομμάτια.

 

Πέμπτη 16 Ιουλίου, Μουσική Σκηνή Εναλλάξ, Λευκωσία, είσοδος €7, ώρα 20.30. Κρατησείς 22430121.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ