Παρουσίαση των πυραύλων S300 live στο Γ.Σ.Π

Εκτός από τις συνεχείς και συγκλονιστικές βόμβες μεγατόνων που συντάραξαν την καθημερινότητά μας κατά τις προηγούμενες μέρες της «Αποκάλυψης» στη μητέρα πατρίδα, είχαμε ευτυχώς και τα διάφορα κουλά Facebook events, που έκαναν το δράμα ελαφρύτερο βρε αδερφέ.

 


Article featured image
Article featured image

Με μεγάλη μας χαρά και ικανοποίηση διαπιστώνουμε πως σε αυτό ακριβώς το πνεύμα και πλαίσιο έχουν ξεκινήσει να ξεπετάγονται και τα αντίστοιχα κυπριακά events.

Ειλικρινή μας ευχή και επιθυμία το διαδικτυακό αυτό κίνημα να επεκταθεί και να μεγαλώσει, αγκαλιάζοντας όλα τα ευτράπελα της τόσο γουστόζικής μας κοινωνίας.

Από πλευράς μας, πάντως, ως CITY, η στήριξη θα είναι ολόθερμη και θα προσπαθήσουμε να τα αναδημοσιεύουμε όλα, κάνοντας αρχή με τη … λάιβ παρουσίαση των πυραύλων S300 στο Γ.Σ.Π.

Σύμφωνα με τους «διοργανωτές», η παρουσίαση θα γίνει στις 31 Αυγούστου στο Γ.Σ.Π και πρόκειται για την πρώτη δοκιμαστική βολή των περίφημων πυραύλων, 17 χρόνια μετά την αγορά τους.

Ο στόχος θα καταστραφεί σε απόσταση 30 χιλιομέτρων, ενώ θα εκτελεί ελιγμούς αποφυγής.

«Η δοκιμαστική εκτόξευση του ρωσικής κατασκευής πυραύλου, θα γίνει δεκαεφτά χρόνια μετά την αγορά του συστήματος από την Κυπριακή Δημοκρατία και στην παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, του Υπουργού Άμυνας και εκπροσώπων της στρατιωτικής ηγεσίας Κύπρου και Ελλάδας.

Προσκεκλημένοι των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στη δοκιμή θα είναι στρατιωτικοί ακόλουθοι είκοσι-δύο συμμαχικών κρατών, καθώς είναι η πρώτη φορά που σε κυπριακό πεδίο βολής χρησιμοποιείται οπλικό σύστημα μη νατοϊκής προέλευσης.

Τις λεπτομέρειες για την επιλογή των βλημάτων, ρύθμισε ομάδα είκοσι τεχνικών, που έφτασαν από τη Μόσχα στη Λευκωσία, ειδικά για την εκτόξευση».

Για να κάνετε και εσείς attend πατήστε ΕΔΩ.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ