Made in Greece πουκάμισο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου [από το Mezoura.com]

Τι φέρνεις στο μυαλό σου όταν ακούς για ένα πουκάμισο tailored, που είναι κομμένο και ραμμένο δηλαδή στα μέτρα σου από κάποιον ειδικό;

 


Article featured image
Article featured image

Ένα μεσήλικα ράπτη;

Κάποιον πλούσιο με βασιλικές καταβολές;

Μία τιμή που πραγματικά θα είναι απρόσιτη;

Από σήμερα θα μπορούμε να φέρνουμε στο μυαλό μας μία τελείως διαφορετική εικόνα, αυτή δύο νέων παιδιών που δημιούργησαν ένα startup που θα προσφέρει σε όλους τους άνδρες εκεί έξω μία μοναδική εμπειρία που έως τώρα φάνταζε αδύνατη: το να αγοράσουν ένα πουκάμισο που θα πραγματικά θα είναι ραμμένο επάνω τους και θα φέρει τα δικά τους προσωπικά στοιχεία. Και όλα αυτά σε μία τιμή φιλική και με υλικά άριστης ποιότητας.

Πρόκειται για το Mezoura, το πρώτο ελληνικό e-shop για tailor-made ανδρικά πουκάμισα που κάνει την όλη διαδικασία απλούστερη και σίγουρα πιο διασκεδαστική.

 

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε και αφού «παίξετε» με τις επιλογές, τελικά να παραγγείλετε την... δημιουργία σας.

Ωστόσο, αν βρεθείτε Αθήνα, μπορείτε επίσης να ζήσετε αυτή την ιδιαίτερη εμπειρία και με ένα one-to-one fitting session στο showroom του Mezoura στο κέντρο της ελληνικής πρωτεύουσας, όπου θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε και να ακουμπήσετε όλα τα μοναδικά υφάσματα από κοντά.

 


Πηγή: Huffington Post

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ