Σεξομολογήσεις #176: Κόβεται το σεξ;

Article featured image
Article featured image

Tipster m geia

Είμαι μια κορούα 21 χρόνων τζαι έχω σχέση με ένα παιδί της ηλικίας μου. Έσιει λλίο καιρό που είμαστε μαζί τζαι είμαι πολλά ερωτευμένη μαζί του. Εν μπορώ να κοιμηθώ μακριά του, σημείωσε ότι μένει με τους δικούς του τζαι εγώ μόνη μου, πλυννίσκω του, μαϊρεύκω του, καθαρίζω του, έχω του τα ούλλα στα πόδκια του, τώρα που εν τζαι αρχές, άσε που μου αρέσκει να περιποιούμαι τον άντρα μου.

Ο πελλός μου όποτε έρτει που τη δουλειά του τζαι έβρει τα ούλλα τέλεια, βάλλει με πουκάτω με την πρώτη ευκαιρία, κάμνουμε sex, τζαι ό,τι γίνει καταλήγουμε πάντα στο κρεβάτι… μαλώνουμε κάμνουμε σεξ, ξυπνούμε κάμνουμε σεξ, βλέπουμε τηλεόραση πάλε σεξ, μαϊρεύκω του τζαι εν σπίτι ξανά σεξ, είμαστε στους δικούς του/μου ψάχνει τρόπο να με γωνιάσει!

Μπορεί τζαι 3 τζαι 4 φορές την ημέρα να κάμνουμε σεξ, αλλά κάθε μέρα! Ψάχνει ευκαιρία να με γωνιάσει εν αντέχω άλλο… εν να αρκέψω τις πολυβιταμίνες στο τέλος για να μπορώ να ανταπεξέλθω!

Είναι τέλειος, τζαι τζείνος, τζαι το σεξ μαζί του, αλλά κανεί! Πόσο; Μόλις τον δω περιμένω πότε εν να με μουντάρει -προκαλώ τον τζαι εγώ κάμποσο βέβαια-, κάμνω του μασκαραλικούθκια, αλλά εν μπορώ άλλο! Είπα του εν έχω όρεξη για σεξ, κάμνει τον αγκρισμένο τζαι έτσι, πάω να τον καλάρω λλίο να του περάσει… πάλε σεξ!  Κουνέλια λαλώ σου!

Άσε που τον τζαιρό που τον εγνώρισα έχασα τζαι 11kg τζαι εν τον κανεί, θυμώνει μου να τρώω για να τα βάλω πίσω γιατί αρέσκω του με τα κιλούθκια μου! Έτσι αρσενικό πρώτη φορά βλέπω! Πώς να του το σταματήσω τούτο με το σεξ… Εν αντέχω άλλο...

Κουνέλια εν δράση! ;)

 

Άλλες έχουν πρόβλημα που εν τους κάθονται, εσύ έσιεις πρόβλημα που σου παρακάθεται τζαι εσύγκαψέ σε, με άλλα λόγια! Μάνα μου... Μα εν πολλά θερμός ο δικός σου, τζαι μεν μου πεις… Αρέσκει σου! Εν τζαι λλίο πράμα να σε ποθεί ο σύντροφος με τόοοση συχνότητα τζαι να σε θέλει τζαι με τα κιλούθκια σου. Σπάνιο πράμα, άρα, χάρου το! Που την άλλη, καταλαβαίνω ότι η υπερβολική σεξουαλική δραστηριότητα έχει τα μειονεκτήματά της. Όμως, αππώνεις τον τζαι εσύ καμπόσο, τζαι εν για τούτο! Στις ηλικίες που είσαστε, είναι πολύ φυσιολογικές οι ορμές που έχετε και με τη συχνότητα που τις έχετε. Απλώς, εσμίξετε θκιο θερμοί τύποι τζαι διά τε του τζ’ αφταίννει! Τώρα… αν θέλεις να σου δώσει λλίον παμόν, είναι στο χέρι σου να το πετύχεις. Πρώτα απ’ όλα ξενέρωστον με το να μην είσαι η τόοοσο καλή νοικοκυρά τζαι να του τα έσιεις ούλλα έτοιμα στα πόδκια του. Επειδή τον έμαθες έτσι, εν τζαιρός να τον ξιμάθεις, τζαι κάπου -να δεις- που εν να εκνευριστεί/αγκρίζεται, τζαι τότε, μπορεί να πάψει να σε θωρεί υποσυνείδητα το δουλικό του ή αν θέλεις την σκλάβα του σεξ, τζαι να παραιτήσει, όποτε του… σηκώνεται να θέλει να σε βάλλει που κάτω! Ακόμα, βρες την κατάλληλη στιγμή τζαι σε μια χαλαρή φάση, (κι αφού το κάμετε πρώτα και είναι στα μέλια του), να του ζητήσεις να αλλάξετε ρυθμούς τζαι να αφήνετε, πλέον να περνά λλίον διάστημα, τζαι ύστερα που καμμιά-δκυο μέρες να το ξανακάμνετε για να το πεθυμάτε. Να του πεις, ότι τον θέλεις να είναι λιγούρης τζαι να σε λυσσιά, τζαι να είσαι η αγριόγατά του που εν του το διά εύκολα, τζαι να καχρίζει, τζαι να σπαρκώνει, τζαι στο τέλος να το κάμνετε μετά που μια-δκυο μέρες τζαι να είναι ηφαίστειο! Έτσι να του το περιγράψεις, τζαι να δεις που εν να τον ιντριγκάρεις τζαι να θέλει να το εφαρμόσει χωρίς να προσβαλτεί ούτε να θυμώσει!

 


#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο mail sextalk@cityfreepress.com.cy



ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ