Ψήφισε τα καλύτερα εστιατόρια της Κύπρου [βρες τη λίστα εδώ]

11 χρόνια Time Out Eating Awards! 69 υποψήφια εστιατόρια σε 10 κατηγορίες.

 


Article featured image
Article featured image

Ο μεγαλύτερος γαστρονομικός θεσμός της Κύπρου, τα Time Out Eating Awards, γιορτάζουν φέτος 11 χρόνια και διοργανώνονται για ακόμη μία χρονιά για να επιβραβεύσουν τα κορυφαία εστιατόρια του νησιού.


Ένας διεθνής θεσμός που διοργανώνεται σχεδόν από όλα τα Time Out που κυκλοφορούν στον κόσμο.


Το Time Out φέρει μεγάλη ευθύνη και συνέπεια προς τους αναγνώστες του και προς τους εστιάτορες, ιδιοκτήτες και σεφ εστιατορίων που επιδιώκουν να διακριθούν στον έντονα ανταγωνιστικό χώρο της εστίασης.

Φέτος οι κατηγορίες είναι 10 και είναι οι ακόλουθες: Νέα Άφιξη (εστιατόρια που άνοιξαν από τον Απρίλιο 2014 μέχρι τον Απρίλιο 2015), Ψάρι, Διεθνής Κουζίνα, Εστιατόριο Ξενοδοχείου (δηλαδή που λειτουργούν εντός ξενοδοχειακής μονάδας και εξαιρούνται από άλλες κατηγορίες), Café/Bar/Restaurant, Ταβέρνα, Σουβλάκι, Nice Price και οι νέες προσθήκες που είναι η Δημιουργική Κουζίνα, για να επιβραβευθούν εκείνοι οι chefs που προσφέρουν ευφάνταστες συνταγές καθώς και το Best Beer Place by KEO, μια κατηγορία που ξεχωρίζει το μέρος στο οποίο μπορείς να συνδυάσεις με επιτυχία το κατάλληλο πιάτο για την μπίρα σου.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα βραβευθεί το εστιατόριο που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους από τους αναγνώστες του Time Out ως «Το αγαπημένο των αναγνωστών» και είναι  ανεξάρτητο από κατηγοριοποίηση.

Το κάθε εστιατόριο στην εκάστοτε κατηγορία για να είναι υποψήφιο πρέπει να εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα και να πετυχαίνει συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών του. Με κριτήρια την ποιότητα φαγητού, την παρουσίαση των πιάτων, την υγιεινή, την ατμόσφαιρα εντός και εκτός εστιατορίου, τη ροή των πιάτων, τη σωστή εξυπηρέτηση, τη λίστα κρασιών και τη σχέση προϊόντος και τιμής γίνεται η τελική επιλογή των εστιατορίων σε κάθε κατηγορία.

Τα υποψήφια εστιατόρια είναι 69 και επιλέχθηκαν από πολυμελή ειδική επιτροπή που συγκέντρωσε το Time Out, η οποία απαρτιζόταν από γνώστες της γαστρονομίας με εξειδίκευση στον τομέα της εστίασης.

Επειδή ο θεσμός εξελίσσεται χρόνο με το χρόνο, φέτος, πέραν από τα τιμητικά βραβεία για τον Σεφ της Χρονιάς, το Κυπριακό Προϊόν και την Καλύτερη Κάβα, θα απονεμηθούν και επιπλέον τιμητικές βραβεύσεις που θα αφορούν τόσο την εξυπηρέτηση (σέρβις) όσο και την οικολογική συνείδηση που ακολουθεί η κάθε μονάδα εστίασης.

Στο τεύχος του Time Out που κυκλοφορεί καλούνται οι αναγνώστες να συμμετέχουν στην ανάδειξη των καλύτερων εστιατορίων της Κύπρου, ψηφίζοντας τα αγαπημένα τους εστιατόρια.

 

Οι αναγνώστες μπορούν να ψηφίζουν:

1.     Μέσω Τηλεφώνου

2.     Μέσω SMS

3.     Mέσω ειδικού ψηφοδελτίου που υπάρχει στο Time Out στα τεύχη, Ιουλίου Αυγούστου και Σεπτεμβρίου.

4.     Μέσω Διαδικτύου στο www.timeoutcyprus.com

 

ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

 

Ψηφίζοντας, παράλληλα συμμετέχεις σε κλήρωση για μοναδικά δώρα όπως ταξίδι στη Σερβία με Business Class για 5 μέρες μια προσφορά της Air Serbia και της Let’s Go Tours by Amathus αξίας €2,400, 2 Σαββατοκύριακα στο Ayii Anargyri Natural Healing Spa Resort  μαζί με θεραπείες spa και massage αξίας €1120 το κάθε ένα, 2 διαμονές σε πολυτελείς επαύλεις με πισίνα στον Πρωταρά από τη Villas2let αξίας €600 η κάθε μία, 3 μηχανές καφέ NESPRESSO U αξίας €131 η κάθε μία και 5 θεραπείες spa από το Dessange Paris αξίας €100 η κάθε μία.

Στο τεύχος Δεκεμβρίου 2015 θα ανακοινωθούν τα καλύτερα εστιατόρια της Κύπρου τα οποία θα βραβευθούν σε ειδική τελετή η οποία θα πραγματοποιηθεί το Νοέμβριο.

 

Παρουσιάζει: Nespresso

Μέγας Χορηγός: American Express της Τράπεζας Κύπρου

Χορηγοί: Vittel, San Pellegrino, Οινοποιείο Νίκος Λαζαρίδης, Grant’s, παγωτά Antica Gelateria del Corso, ΚΕΟ, Anco Catering Equipment

Η καταμέτρηση των ψήφων θα γίνει με την εγκυρότητα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ