Στρες: Αφήνω και Ελευθερώνω

Με την ευκαιρία της επίσκεψης της Ela Lair στην Κύπρο, διοργανώνεται ένα τρίωρο βιωματικό σεμινάριο-άλμα προς τη λύτρωση από το στρες. 

 


Article featured image
Article featured image

Η Ela Lair είναι καταξιωμένη πρακτικός FasterEFT level 4, και ανήκει στον στενό κύκλο συνεργατών του Robert Smith, δημιουργού της πρακτικής FasterEFT.

Στρες. Είναι τόσο πολύ μέσα στη καθημερινότητά μας που το συνηθίσαμε. Σκιάζει κάθε όψη της ζωής μας. Οικογένεια, δουλειά, σχέσεις. Στο βαθμό που δεν το αντιλαμβανόμαστε πια ως πρόβλημα! Κι όμως αυτό κοστίζει ακριβά στην υγεία και την ευτυχία μας, στο μυαλό και στο σώμα μας.

Στο προσεχές σεμινάριο θα βοηθηθούμε να αναγνωρίσουμε τι είναι το στρες και τους τρόπους που αυτό εκδηλώνεται ως πρόβλημα, το οποίο δυστυχώς, περνά απαρατήρητο.

Θα μάθουμε την πρακτική FasterEFT και πως αυτή βοηθά χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, να απελευθερώσουν το στρες και να βιώσουν ηρεμία, ευτυχία, υγεία.

Σε κάθε ενότητα θα επιδεικνύεται η πρακτική FasterEFT. Έτσι, στο τέλος, οι συμμετέχοντες θα πάρουν μαζί τους ένα εργαλείο, άμεσης χρήσης, στην αντιμετώπιση των προβλημάτων ζωής που συναντάμε στη μέρα σας.

 

Ομιλητές και παρουσιαστές:

Ela Lair, Μυρούλλα Μαλλούππα, Αντρέας Μεσαρίτης

Οι παρουσιάσεις θα μεταφράζονται σε Αγγλικά και Ελληνικά.

Κόστος συμμετοχής: €20

Τετάρτη 29 Ιουλίου, ώρα 18.00-21.00.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ