Πού βρίσκεται αυτή η παραλία;

Όταν κοιτάς από ψηλά, μοιάζει κι η Κύπρος αρχοντιά.

 


Article featured image
Article featured image

Πού στην Κύπρο βρίσκεται η απίθανη παραλία στην κεντρική φωτογραφία; Την αναγνωρίζετε; 

Οι τηλεκατευθυνόμενες κάμερες που πετούν μας έχουν δώσει τη δυνατότητα να δούμε και να βλέπουμε τον κόσμο γύρω μας από κυριολεκτικά άλλη διάσταση.

Γνώριμες και οικίες τοποθεσίες εμπλουτίζονται με πρόσθετα χαρακτηριστικά, που αναδεικνύουν τις ομορφιές τους και αποκαλύπτουν μια πιο ολοκληρωμένη τους όψη και άποψη, και άγνωστα σημεία έρχονται στην επιφάνεια αποδεικνύοντας πως ακόμα και στο μικρό μας νησί υπάρχουν ανεξερεύνητα μέρη για αλλιώτικες εξορμήσεις. 

Στην τελική, παρατηρώντας ένα μέρος πανοραμικά είναι που πραγματικά καταλαβαίνεις πως είναι, αφού τρόπον τινά ξεγυμνώνεται η αλήθεια του. 

Βρισκόμαστε στην καρδιά ενός ακόμη καυτού καλοκαιριού, και εάν δεν έχετε πάει ήδη, προετοιμάζετε τις διακοπές σας. Αφού μας έχετε πληροφορήσει εδώ πως οι περισσότεροι εντός Κύπρου είναι που θα παραθερίσετε, μαζέψαμε μερικές σαγηνευτικές φωτογραφίες από διάφορα μέρη του νησιού μας, όπως αποτυπώθηκαν στον εναέριο φακό της δραστήριας ομάδας της Oramatech (Cyprus from Above).

Πώς, επομένως, μοιάζουν από ψηλά ο Πρωταράς, η Λάρνακα, η Λεμεσός, η Πάφος και κάποια ορεινά θέρετρα και σημεία της Κύπρου;

Απολαύστε:  

 

Πρωταράς:

 

Κόλπος Πισσουρίου:

 

Τριμίκληνη:

 

 

Το θρυλικό Βερεγγάρια στο Τρόοδος:

 

Φοινικάρια:

 

 

Πάφος:

 

Φαράγγι του Άβακα:

 

Λάρνακα:

 

Λεμεσός:


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ