Ξεκινά η Γιορτή του Κρασιού

Η Γιορτή του Κρασιού, ένα από τα πιο χαρακτηριστικά γεγονότα της Λεμεσού, θα διεξαχθεί και φέτος, όπως κάθε χρόνο,  στο Δημόσιο Κήπο της πόλης.

 


Article featured image
Article featured image

Η γιγαντιαία φιγούρα ενός παραδοσιακά ντυμένου Κύπριου στην είσοδο του Δημόσιου Κήπου κατά τη διάρκεια της γιορτής, θα καλωσορίζει τους ντόπιους και ξένους επισκέπτες, από τις 27 Αυγούστου μέχρι και τις 6 Σεπτεμβρίου.

Η Γιορτή του κρασιού, είναι εμπνευσμένη από τις αρχαίες γιορτές προς τιμήν του θεού του κρασιού Διόνυσου και τιμά μια μακρά παράδοση παραγωγής κρασιού στην Κύπρο.

Στο χώρο της εκδήλωσης, οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάσουν κυπριακά κρασιά και φαγητά, καθώς και να διασκεδάσουν με παραδοσιακούς χορούς, τραγούδια και θεατρικές παραστάσεις από κυπριακά και ξένα σχήματα.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθύνεστε στον αριθμό: 25745919

 

krasi


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Δίδυμα γεννήθηκαν με διαφορά 31 λεπτών, αλλά η αλλαγή ώρας ανέτρεψε τη σειρά γέννησής τους

Article featured image

Το νησί που ήθελε να καταργήσει τον χρόνο

Article featured image

Πόσες γυναίκες δολοφόνησε ο Τεντ Μπάντι;