«Καλό παιδί ο Γιάννης, αλλά…»

Όλοι είχαν μια «καλή κουβέντα» να πουν για τον Γιάννη (ένας είναι πλέον ο Γιάννης) μετά την αμίμητη ατάκα του, μέσω της οποίας παινευόταν για τα κατορθώματά του. Ή σχεδόν όλοι...

 


Article featured image
Article featured image

Αυτός, ή καλύτερα αυτή που δεν είχε τοποθετηθεί, ήταν κάποια ή κάποιες από τις 4000 και βάλε -ο ακριβής αριθμός δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα.

Και να ξαφνικά που υπάρχει επίσημη αντίδραση.

Συγκλονισμένη η κοινή γνώμη παρακολουθεί τις δηλώσεις της Τάμτα Μαστοράκη, μιας από τις πρώην (όπως ισχυρίζεται η ίδια) του Γιάννη Σπαλιάρα, η οποία αποκαλύπτει διάφορες πτυχές από τον χαρακτήρα του μοντέλου, σχολιάζοντας παράλληλα και τη δήλωσή του.

Σύμφωνα με την ίδια, είχε σχέση μαζί του στα 19 της, για έναν περίπου χρόνο και υποστήριξε ότι έπαιζε το μάτι του, πως ο ίδιος δεν θέλει δέσμευση και πως δεν του αρέσουν οι σχέσεις.

«Ο Γιάννης είναι ένας και μοναδικός, είναι καλό παιδί και πέρασα καλά μαζί του. Όμως είναι μουρντάρης και αγαπά πολύ το γυναικείο φύλο».

Όσο για τη δήλωσή του ότι έχει κοιμηθεί με 4.000 γυναίκες, είπε ότι δεν της άρεσε καθόλου.

 «Ο Γιάννης είναι μουρντάρης, παίζει το μάτι του. Περιμένεις τα πάντα απ’ αυτόν, είναι τρελοκομείο, είναι… άστο. Είναι μια κατηγορία από μόνος του. Καλό παιδί, αλλά…».

Πολύ μπέρδεμα. Κατάλαβε κανείς τίποτα;

Ας περιμένουμε καμιά καλύτερη αντίδραση, ίσως από κανέναν εφηβικό έρωτα του σχολείου, μήπως και αποκρυσταλλώσουμε τελικά άποψη για το είδος «Σπαλιάρας».



* Η φωτογραφία του άρθρου χρονολογείται, όπως και η σχέση της κυρίας με τον κύριο.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ