Cool Water Night Dive: 20 χρόνια μετά

Article featured image
Article featured image

Ο ήλιος έχει δύσει στον ωκεανό. Μαγευτικά μοτίβα από φεγγαρένια μαρμαρυγή πάνω από τα μυστήρια βάθη. Ο χρόνος σταματά καθώς ατενίζει προς το νερό, με το σμιλεμένο του κορμί να μην διακρίνεται από το βράχο πάνω στον οποίο στέκεται. Το μοναδικό του άρωμα που φτάνει σ’ αυτήν, μια σιωπηλή υπόσχεση που την δεσμεύει μαζί του. Ένα θραύσμα προνοητικότητας διατρέχει το δέρμα της. Εκστασιασμένη, τον βλέπει να ξεπροβάλλει αναδυόμενος και να καταδύεται. Ένα με την νύχτα. Ένα με τον ωκεανό.

Για περισσότερα από 20 χρόνια, το μοναδικό μείγμα φρεσκάδας και δύναμης του Cool Water ενσαρκώνει την ένωση του άντρα με τον ωκεανό. Ο Davidoff αποφάσισε να θέσει ένα ορόσημο στην ιστορία του Cool Water και να δημιουργήσει ένα νέο επώνυμο άρωμα, το Cool Water Night Dive. Παραμένει πιστό στις βασικές του αξίες, την αρρενωπότητα και τη φυσικότητα, ενώ ταυτόχρονα προσθέτει μια νυχτερινή ένταση πλημμυρισμένη με έναν ωμό βασικό μαγνητισμό.

Καθώς η μέρα δίνει τη θέση της στην νύχτα, οι αισθήσεις γίνονται πιο έντονες. Η νυχτερινή ζωή είναι ζήτημα ενστίκτου και ο άντρας του Cool Water Night Dive έχει πλήρη συνείδηση ότι ο ίδιος είναι δύναμη της φύσης. Σε συντονισμό με τα στοιχεία, τολμά να ακολουθήσει το ένστικτό του, να εμπιστευτεί τη δική του δύναμη. Αυτή η εξυψωμένη μορφή συναίσθησης τον κάνει δυνατότερο και του παραχωρεί μια ακαταμάχητη δύναμη σαγήνης, την προσέλκυση της δροσιάς.

Σε έναν τέτοιο άνδρα αξίζει ένα μοναδικό άρωμα. Σχεδιάστηκε από τον Jean-Christophe Hérault, μαθητή του δασκάλου αρωματοποιού Pierre Bourdon, ο οποίος δημιούργησε το Cool Water, 25 χρόνια πριν. Φόρος τιμής σε αυτό το μεγάλο έργο, το Cool Water Night Dive προσφέρει μια ολοκαίνουργια δόση φρεσκάδας, περισσότερο αισθησιακή και εθιστική από ποτέ.

Αυτό το πράσινο οριεντάλ άρωμα είναι μια αντιθετική και ραφιναρισμένη δομή. Βασίζεται σε ένα από τα πιο ποιοτικά αλλά σπάνια χρησιμοποιούμενα φυσικά συστατικά στην αρωματοποιία, το ξύλο σχίνου. Από ακατέργαστες διακυμάνσεις τόνων από πράσινα φασολιών μέχρι αισθησιακούς και μυστηριώδεις ξυλώδεις τόνους λιβανιού, η αφθονία των πτυχών του αντηχεί μέσα από ολόκληρο το άρωμα.

Το Cool Water Night Dive ξεκινά με μια ξεκάθαρη και συναρπαστική αίσθηση “σπλας” που προέρχεται από ένα μείγμα θρυμματισμένης μέντας και δροσερά χυμώδη φρούτα, προσεκτικά συγκεντρωμένα ώστε να βελτιώσουν τις πράσινες διακυμάνσεις τόνου του σχίνου. Αυτό το εντυπωσιακό πρελούδιο γίνει αργά τη θέση του στις γοητευτικές και μοντέρνες οριεντάλ νότες από κασμίρι. Η μοσχοβόλα, σκανταλιάρικη έντασή του συνδυάζεται με τις σαγηνευτικές κεχριμπαρένιες ευωδιαστές νότες που αναδύουν την ξυλώδη βαρύτητα του σχίνου.

Το μπουκάλι του Cool Water Night Dive είναι μια πλήρης επαναδιατύπωση της αρχικής φιάλης του Cool Water. Διατηρεί το πολύπλευρο σχήμα του και την διακριτικά αρχιτεκτονική σιλουέτα αλλά η απόχρωση του διάφανου γυαλιού αντικατοπτρίζει την νυχτερινή ατμόσφαιρα του αρώματος. η διαβάθμιση από το κυανό του ουλτραμαρίνη έως το ανοιχτότερο γαλάζιο αντηχεί την παρουσία του ωκεανού την νύχτα και ο ασημί τόνος του λογότυπου παραπέμπει στον αντικατοπτρισμό του φεγγαριού πάνω στο νερό. Το ασημί και μπλε κουτί που τα περιέχει επεκτείνει αυτήν τη μεταφορά, δίνοντας έμφαση στην αντίθεση ανάμεσα στην σκοτεινή θάλασσα και το λαμπρό φεγγαρόφως στον ορίζοντα. Αυτή η ραφιναρισμένη εμφάνιση αντικατοπτρίζει τέλεια την αίσθηση του Cool Water Night Dive που διαποτίζεται από μυστήριο και αποπλάνηση.

Η διεθνής διαφημιστική εκστρατεία στα πολυμέσα του Cool Water Night Dive θα αποκαλύψει μια νέα πτυχή του αμερικανού ηθοποιού Paul Walker. Η ακαταμάχητη γοητεία του, η αυθεντική αρρενωπότητά του και το ασίγαστο πάθος για τον ωκεανό τον έκαναν το τέλειο σύμβολο των αξιών του Cool Water. Για το Cool Water Night Dive, αποκαλύπτει μια περισσότερο πρωταρχική και σαγηνευτική διάσταση της προσωπικότητάς του. Με την καλλιτεχνική φωτογράφιση να έχει γίνει από τον Nathaniel Goldberg, ο Paul ενδίδει στο μυστήριο κάλεσμα του ωκεανού την νύχτα. Το στιλάτο και αισθησιακό τηλεοπτικό διαφημιστικό σποτ θα σκηνοθετηθεί από τον Sean Thonson και θα παρουσιάζει το ανερχόμενο μοντέλο στο χώρο της μόδας Samantha Gradoville.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ