Ο Αλωνεύτης σπάει τη σιωπή του [Δεξί πόδι ή αριστερό;]

Ο Στάθης Αλωνεύτης αποκαλύπτει ποιο πόδι άνοιξε προκλητικά, live στο Παττίχειο.

 


Article featured image
Article featured image

Και ποιος δεν είχε μπερδευτεί τότε. Ή καλύτερα, και ποιον δεν είχαν μπερδέψει.

Ήταν χειμώνας του 2012. Φλεβάρης συγκεκριμένα.

Ένα κρύο βράδι του Φλεβάρη λοιπόν κάποιοι βάλθηκαν να μας τρελάνουν. Μετά το συμβάν και την αμίμητη αυτή συζήτηση, μέχρι και τα σκληροπυρηνικά κυπριακά κόμματα άρχισαν να αμφισβητούν για το που κλίνουν τελικά, αν είναι δεξιά ή αριστερά.

Συγκεκριμένα, ο άρχοντας της κυπριακής αθλητικογραφίας, ο Μάριος Αβρααμίδης, μαζί με τον άρχοντα πρώην διαιτητή και σχολιαστή φάσεων, Γιαννάκη Κυπριανίδη, προσπαθούσαν επί ένα ολόκληρο λεπτό να συνεννοηθούν για το πιο πόδι είχε ανοίξει ο Αλωνεύτης σε μια συγκεκριμένη φάση σε εκείνο το παιχνίδι μεταξύ Ομόνοιας και Δερύνειας.

Μέχρι την Ελλάδα έφτασε η χάρη μας!

 



3,5 χρόνια μετά, ο Στάθης Αλωνεύτης -και παρότι δεν είναι πλέον στο δυναμικό της Ομόνοιας- αποφασίζει τελικά να σπάσει τη σιωπή του, σε μια εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 25 Αυγούστου, στο Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακας.

Όπως ενημερωνόμαστε μέσω του facebook event, ο Δρ Μ. Αβρααμίδης θα παρουσιάσει αυθεντικά ντοκουμέντα και θα αναλύσει τις κινήσεις των ποδιών του παίχτη με τη πράσινη φανέλα.

Αν σκοπεύεις να παραβρεθείς σε αυτό το πολύ σημαντικό για τον κυπριακό αθλητισμό και γενικότερα για την κυπριακή κοινωνία event, κάνε JOIN εδώ από τώρα, αφού ο αριθμός θέσεων θα είναι περιορισμένος.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ