5 αλήθειες για το σεξ που δεν τις λένε οι γυναίκες

Και είναι χρήσιμο πολύ να τις ξέρουν οι άντρες.

 


Article featured image
Article featured image

Εννοείται πως κάθε γυναίκα είναι διαφορετική και πως έχει τα δικά της «κουμπιά», που θα την ερεθίσουν για να φτάσει εκεί που θέλει να πάει.

Οι παρακάτω 5 αλήθειες όμως, ισχύουν για την πλειοψηφία του γυναικείου φύλου και είναι χρήσιμες για κάθε άνδρα.



1.     Μην κάνετε κάτι που είδατε σε πορνό

Ό,τι δείχνει μία ταινία πορνό, είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε να φαίνεται καλά στην κάμερα και οι κινήσεις εστιάζουν κατά κύριο λόγο στα γεννητικά όργανα του άνδρα και της γυναίκας. Το σεξ όμως είναι μία εμπειρία που ο άνθρωπος τη βιώνει με όλο του το σώμα, και γι’ αυτό συχνά οι ιδέες από τέτοιες ταινίες είναι απρόσωπες και κρύες. Επομένως, ξεχωρίζουν και πολύ συχνά ξενερώνουν τη γυναίκα.



2.     Η διάρκεια (δεν) μετράει

Το γνωστό «όσο περισσότερο, τόσο το καλύτερο» δεν ισχύει πάντα. Από κάποιο σημείο και μετά, η γυναίκα απλώς περιμένει καρτερικά τον άντρα να τελειώσει, σκεπτόμενη τι στο καλό κάνει τόση ώρα ή τι θα φάει το βράδυ. Φυσικά και δεν πρόκειται να πει κάτι, δεν θέλει και να σε ξενερώσει, αλλά αυτό που εσύ θεωρείς «επιτυχία», το αν αντέχεις για παράδειγμα μία ώρα, για εκείνη κάνει το σεξ περισσότερο καθήκον παρά απόλαυση.



3.     Ξέρουν πολύ καλά τι θέλουν για να τελειώσουν

Εάν τίποτα από αυτά που κάνεις δεν φαίνεται να έχει αποτέλεσμα, τότε το καλύτερο είναι να τη ρωτήσεις. Το πιο πιθανό είναι να σου πει ακριβώς τι είναι αυτό που την ερεθίζει. Οι γυναίκες δεν αποκαλύπτουν εύκολα αυτό που θέλουν γιατί ντρέπονται ή γιατί πιστεύουν ότι θα σε κάνουν να νιώσεις άσχημα.



4.     Σημασία έχει και το ταξίδι -και όχι μόνο ο προορισμός

Υπάρχουν γυναίκες που φτάνουν στον οργασμό πολύ δύσκολα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν απολαμβάνουν την υπόλοιπη διαδικασία του σεξ. Πολύ συχνά φτάνουν στο σημείο να αποφεύγουν το σεξ, ώστε να μην απογοητεύσουν τον παρτενέρ τους και να μην υπομείνουν τις ατέλειωτες προσπάθειες για ένα αποτέλεσμα που δεν πρόκειται να έρθει. Δείξε κατανόηση όταν σ’ το εξηγήσει και φρόντισε να περάσει καλά κατά τη διάρκεια του σεξ, χωρίς να προσπαθείς συνεχώς να τη φέρεις σε οργασμό.



5.     Αγάπη, φροντίδα και προδέρμ

Μην το παρακάνετε με τις κινήσεις σας. Η κλειτορίδα τους δεν είναι κουμπί, δεν χρειάζεται να ασκείτε όλη σας τη δύναμη και οι θηλές δεν είναι παιχνίδι από πλαστικό, είναι ιδιαίτερα ευαίσθητες στα «πειράγματα». Πριν δοκιμάσετε κάτι να είστε σίγουροι ότι της αρέσει, διαφορετικά μπορεί να την ξενερώσετε.





Πηγή: LIFO / The Daily Dot


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ