Διαγωνισμός για νεαρούς αρχιτέκτονες

Article featured image
Article featured image

Το Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου (ΕΤΕΚ) προκηρύσσει διαγωνισμό video με θέμα «Αρχιτεκτονικοί Διαγωνισμοί: Από τον σχεδιασμό στην υλοποίηση». H προκήρυξη γίνεται στο πλαίσιο της έκδοσης των «Κανονισμών Διεξαγωγής Αρχιτεκτονικών Διαγωνισμών ΕΤΕΚ», και την επικείμενη εκδήλωση παρουσίασής τους.

Σκοπός του διαγωνισμού είναι η υποβολή προτάσεων που να προβάλουν υλοποιημένα έργα αρχιτεκτονικών διαγωνισμών στην Κύπρο, αναδεικνύοντας τα χαρακτηριστικά και την αξία του θεσμού του αρχιτεκτονικού διαγωνισμού, μέσα από διαφορετικές οπτικές και προσεγγίσεις.

Οι συμμετοχές θα βραβευθούν και θα προβληθούν στα πλαίσια της εκδήλωσης παρουσίασης των «Κανονισμών Διεξαγωγής Αρχιτεκτονικών Διαγωνισμών ΕΤΕΚ» που θα λάβει χώρα το Μάιο του 2014 στο Εκπαιδευτικό και Πολιτιστικό Κέντρο ΕΤΕΚ (Θησέως 9-11) στην παλιά Λευκωσία.

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε φοιτητές αρχιτεκτονικών σχολών της Κύπρου ή του εξωτερικού, και σε νέους αποφοίτους αρχιτεκτονικών σχολών της Κύπρου ή του εξωτερικού, οι οποίοι έχουν αποφοιτήσει από το 2011 και μετά. Η συμμετοχή μπορεί να είναι ατομική ή ομαδική, εφόσον όλα τα μέλη της ομάδας πληρούν τα κριτήρια συμμετοχής.

Θα απονεμηθούν 3 χρηματικά Βραβεία: το 1ο βραβείο (€500) επιχορηγεί η εταιρία  LOIS Builders, το 2ο βραβείο ο Όμιλος Lanitis Green Energy και το 3ο βραβείο η εταιρία C. ROUSHAS - Building Contractors.

Τελευταία ημερομηνία υποβολής προτάσεων: 28 Απριλίου 2014.

Όλες οι πληροφορίες για τον Διαγωνισμό, οι Κανονισμοί και έντυπα υποβολής συμμετοχής είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του ΕΤΕΚ http://www.etek.org.cy/site-article-515-35-el.php.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ