Σας έλειψε;

Δεν χρειάζεται να απαντήσετε, αφού απ' ότι φαίνεται... δεν την ενδιαφέρει καθόλου!

 


Article featured image
Article featured image

Το σώμα της Κιμ, της δικής μας Κιμ, το γνωρίζουμε πόντο-πόντο, αφού συχνά-πυκνά φροντίζει να δημοσιεύει φωτογραφίες στις οποίες εμφανίζεται όπως ακριβώς την γέννησε η μάνα της.

Μετά τον σάλο, αλλά και το «σπάσιμο» του ίντερνετ που προκάλεσε η πρώτη της εντελώς γυμνή φωτογράφηση, ακολούθησαν κι άλλες πολλές αφού το λαγωνικό που ονομάζεται Κιμ προφανώς μυρίστηκε πως αυτό «πουλάει».

Δεν ξέρουμε αν σας έλειψε από τότε που έχετε να τη δείτε γυμνή, πάντως την ίδια φαίνεται πως δεν την ενδιαφέρει καθόλου, αφού μόλις χθες πόσταρε στο Instagram, την πιο αποκαλυπτική selfie της μέχρι στιγμής.


Η Κιμ Καρντάσιαν πόζαρε ολόγυμνη μπροστά στον καθρέφτη της προκειμένου να βάλει τέλος στις φήμες που έκαναν λόγο για ψεύτικη εγκυμοσύνη.


Την selfie της, συνόδευαν τα hashtags #NoFilter #NoPhotoShop #GoodLighting.



Μάλιστα, η 34χρονη συμπεριέλαβε μία εκτενή εξήγηση στη λεζάντα της φωτογραφίας:

«Πρώτα λένε ότι είμαι πολύ αδύνατη για να είμαι έγκυος και τώρα λένε ότι είμαι πολύ χοντρή για να είμαι έγκυος! Κάποιες μέρες με φωτογραφίζουν πριν φάω και δείχνω πιο αδύνατη, ενώ άλλες μέρες αφού έχω φάει και δείχνω πιο παχιά. Όλα αυτά είναι μέρος της εγκυμοσύνης. Νομίζω ότι με γνωρίζετε πια καλά για να αντιλαμβάνεστε ότι, αν χρησιμοποιούσα μία παρένθετη μητέρα, θα κατέγραφα αναλυτικά την εμπειρία μου. Το σώμα κάθε ανθρώπου είναι διαφορετικό, κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική και έχω μάθει να αγαπώ το σώμα μου σε κάθε φάση της ζωής μου. Θα παχύνω ακόμη περισσότερο και αυτό είναι υπέροχο!».

 




ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ