Μαστίχομα Σάμμερ στο Alati by the sea

Όσοι βρέθηκαν στο προηγούμενο «Μαστίχομα Σάμμερ» στο Alati by the sea, στις 27 Ιουνίου, ξέρουν ακριβώς τι είχε γίνει εκεί.

 


Article featured image
Article featured image

Τόσος πολύς κόσμος ήταν ο κόσμος που μαζεύτηκε στο μαγαζί, σε βαθμό που οι περαστικοί τουρίστες σταματούσαν, κοίταζαν αποσβολωμένοι το πρωτόγνωρο θέαμα και φυσικά, έβγαζαν φωτογραφικές και κινητά και «εγκλώβιζαν» την φάση.

Το concept γνωστό. Ξεκινάς νωρίς, απόγευμα, από τις 17.00 και διασκεδάζεις (με ότι συνεπάγεται αυτό) στους ρυθμούς των DJs. Αυτή την φορά πίσω από τα decks θα βρεθούν οι Gabriel G, Vasilis Koutonias, Iacovos Hadji, Savvas Kentis, AndrewP και DJK.

Το ωραίο σε αυτή την υπόθεση είναι πως, ως τα μεσάνυχτα έχεις ήδη περάσει super, έχεις ήδη καταναλώσει πολύ αλκοόλ (αλλά πάντα υπεύθυνα) και πας για ύπνο νωρίς-νωρίς, ξυπνώντας το επόμενο πρωί φρέσκος και ανανεωμένος για το γραφείο.

Απλό το concept πλην όμως πολύ έξυπνο και πρακτικά λειτουργίσιμο!


Μέχρι στιγμής, μέσω του facebook event έχουν δηλώσει πως θα πάνε στο Alati 2600 άτομα!

 




Κι αν είσαι πρωτάρης, διάβασε πιο κάτω μερικούς από τους «μαστιχοκανόνες», έτσι όπως περιγράφονται στο σχετικό facebook event:

-Μαγιό και φλιπ φλοπ επιτρέπονται.

- Οι κρατήσεις γίνονται στο τηλέφωνο 96284050.

- Οι κρατήσεις αυστηρώς πρέπει να είναι εκεί μέχρι τις 18:30, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα δίνονται στη λίστα αναμονής (δωρεάν είσοδος για όλες τις κρατήσεις).

- Για όσους δεν έχουν κράτηση η είσοδος είναι 20 ευρώ με 2 ποτά.

Ίνφο & ρεζερβέ: 96 28 40 50

Φέισμπουκ: facebook.com/mastihoma


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ