Οι μουσικές του Septemberfest

Πλιάτσικας, Θαλασσινός, αφιερώματα σε Μητροπάνο από Μπάση και σε Καζαντζίδη από Αδαμαντίδη, Πάνος Κατσιμίχας με Κίτρινα Ποδήλατα, αλλά και Stavento, σε ένα πρόγραμμα για όλα τα γούστα από το φετινό Septemberfest.

 


Article featured image
Article featured image

Η DISPLAY ART PLC διοργανώνει για 5η συνεχή χρονιά το καθιερωμένο Φεστιβάλ Μπύρας «Septemberfest - Nicosia Beer Fun Festival 2015» το οποίο θα πραγματοποιηθεί και φέτος στο Πάρκο της Ακαδημίας στην Αγλαντζιά.

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Την έναρξη του φεστιβάλ, στις 4 Σεπτεμβρίου, θα κάνουν ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο Γιάννης Μηλίωκας, ενώ μαζί τους στη σκηνή θα βρεθεί και το συγκρότημα On Tour.

Το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου το φεστιβάλ υποδέχεται τον Παντελή Θαλασσινό, όπου μαζί του θα είναι και η Νάνα Μπινοπούλου, ενώ opening θα κάνει το συγκρότημα Rebellion.

Ακολουθούν οι Δημήτρης Μπάσης και Ραλλία Χρηστίδου την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου, σε ένα αφιέρωμα με τραγούδια του Δημήτρη Μητροπάνου αλλά και δικές τους επιτυχίες.

Θα ακολουθήσει ένα άλλο αφιέρωμα, τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου, στον τεράστιο Στέλιο Καζαντζίδη, από τον επίσης εξαιρετικό Θέμη Αδαμαντίδη και τους μουσικούς Πέτρο Κουλουμή, Φίλιππο Κτενά, Μιχάλη Λεβέντη και τον μαέστρο του φεστιβάλ Σάββα Χρυσάνθου.

Στη συνέχεια η σκυτάλη πάει στον Πάνο Κατσιμίχα και τα Κίτρινα Ποδήλατα, στις 8 Σεπτεμβρίου, συναυλία την οποία ανοίγει το σχήμα της Διαχρονικής Μουσικής Σκηνής.

Το φεστιβάλ κλείνει την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου με Stavento και Παπιγιόν Band.

 

Septemberfest - Nicosia Beer Fun Festival 2015

Παρ 4 Σεπ - Τετ 9 Σεπ, Πάρκο Ακαδημίας, Αγλαντζιά, 19.00-00.00, €6 με ένα ποτό. Πληρ. 22485420. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ