Άνεργοι μαζεύουν λεφτά από το ίντερνετ για να ανοίξουν καφενείο στη Λεμεσό

«Γεια! Είμαι η Μαρία. Είμαι 26 χρονών, μένω στη Λεμεσό και αγαπώ την Κύπρο και την παράδοση! Σπούδασα γραφικές τέχνες, αλλά όσο και αν προσπάθησα να βρω δουλεία, είμαι άνεργη εδώ και 4 χρονιά! Γι’ αυτό, αποφάσισα να χρησιμοποιήσω τις γνώσεις μου για κάτι άλλο!»

 


Article featured image
Article featured image

Διαδικτυακή καμπάνια τύπου indiegogo για να ανοίξουν το δικό τους …καφενείο ξεκίνησε ένα νεαρό ζευγάρι στη Λεμεσό.

Η Μαρία και ο Στέλιος μας ζητούν να προπληρώσουμε τους καφέδες μας, με σκοπό να μαζευτούν τα χρήματα που χρειάζονται για να λειτουργήσει το καφενείο.

«Η ιδέα είναι να δημιουργηθεί ένας χώρος, όπου η κυπριακή παράδοση θα συναντάει τον μοντέρνο τρόπο ζωής. Γι’ αυτό και θα ονομάζετε «άλλωσπως»! Θα προσπαθήσουμε να αναβιώσουμε μαζί σας την κυπριακή μουσική, τα κυπριακά ποτά και την κυπριακή τέχνη, αυτούσια αλλά και εναλλακτικά, σε ένα περιβάλλον με μοντέρνα προσέγγιση».

Το πρόβλημα, προσθέτουν, είναι πως στην παρούσα φάση δε διαθέτουν τα χρήματα που χρειάζονται για να ξεκινήσουν

«Και σας ζητάμε να μας βοηθήσετε! Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα εκτός από το να προπληρώσετε τα ποτά σας! (εκτός και αν φυσικά θέλετε να δώσετε απλά λεφτά για να βοηθήσετε!)

Αν παραδείγματος χάριν δώσετε 5 ευρώ, αγοράζετε ένα κουπόνι για 2 καφέδες για να το εξαργυρώσετε όταν θα μαζευτούν τα λεφτά και λειτουργήσει το Άλλωσπως»!

 

Εάν, επομένως, θέλετε να βάλετε και εσείς τον οβολό σας ή απλούστερα να προπληρώσετε τον καφέ σας, βοηθώντας το νεαρό ζευγάρι να εκπληρώσει το όνειρό του, ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΕΔΩ.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ