Τα τιζεράκια του ΣΙΓΜΑ με τις ρετρό εικόνες [videos]

Ήταν η χρονιά που ανακοινώθηκε για πρώτη φορά το DVD, κυκλοφόρησε το πρώτο Playstation της SONY και το Gangsta’s Paradise γινόταν ο ύμνος μιας ολόκληρης ασυμβίβαστης γενιάς.

 


Article featured image
Article featured image

Είκοσι χρόνια ακριβώς συμπληρώνονται φέτος από την πρώτη μέρα λειτουργίας του τηλεοπτικού σταθμού ΣΙΓΜΑ.

Μια μέρα ορόσημο στην ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης στην Κύπρο.

Και για να είμαστε ακριβείς, η δημοφιλής και παραδοσιακά πρωτοποριακή τηλεόραση που λειτουργεί στο ίδιο συγκρότημα μαζί με εμάς, γιορτάζει 245 μήνες, 7,452 ημέρες, 178.875 ώρες και 10,731.913,03 λεπτά!

Το ΣΙΓΜΑ ξεκίνησε να εκπέμπει στους δέκτες των τηλεθεατών το 1995, ημέρα Δευτέρα, στις 17:30 το απόγευμα με την εκπομπή «ΚΟΠΙΑΣΤΕ» που παρουσίαζαν η Ρούλα Γεωργιάδου και ο Ζαχαρίας Φιλιππίδης.

Στις 8:30 το βράδυ μεταδόθηκε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού με παρουσιάστρια τη δημοσιογράφο Μαρία Σφέτσου. Αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων προβλήθηκε η ταινία δράσης First Blood με τον Sylvester Stalone.

Παράλληλα όμως με τους εορτασμούς για τα εικοσάχρονα, το ΣΙΓΜΑ μπαίνει από σήμερα στη νέα περίοδο προγραμμάτων του.

Με τρεις νέες κυπριακές σειρές, το πρώτο σε τηλεθέαση δελτίο ειδήσεων, τρεις ενημερωτικές εκπομπές, δύο κοινωνικές/ψυχαγωγικές εκπομπές, δύο νέα shows, μία αθλητική εκπομπή, πολυβραβευμένες ξένες σειρές, blockbuster ταινίες, πλούσιο παιδικό πρόγραμμα και φυσικά τις καλύτερες στρατηγικές συνεργασίες με τηλεοπτικούς σταθμούς του εξωτερικού, για ακόμα μια φορά το νέο πρόγραμμα του ΣΙΓΜΑ στοχεύει να κερδίσει την πρώτη θέση στην καρδιά του Κύπριου τηλεθεατή.

Δείτε σχετικά τιζεράκια με πλάνα από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας και με ατάκες από κωμικές σειρές του καναλιού που υιοθετήθηκαν από τον κόσμο και έχουν γίνει μέρος της ντοπιολαλιάς μας:

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ