Πάμε Σωτήρα Αμμοχώστου για το Φεστιβάλ Κολοκασιού

Την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου πάμε στη Σωτήρα για το 41ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Κολοκασιού στη διάρκεια του οποίου θα τραγουδήσει η Ελένη Τσαλιγοπούλου, ενώ θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε και εναλλακτικές συνταγές με βάση το κολοκάσι από διάσημους σεφ.

 


Article featured image
Article featured image

Η Επιτροπή Πολιτισμού του Δήμου Σωτήρας διοργανώνει στις 11 Σεπτεμβρίου το 41ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Κολοκασιού, με στόχο τη γνωριμία ντόπιων και ξένων επισκεπτών με το τοπικό έδεσμα τη Σωτήρα, τη γευσιγνωσία εναλλακτικών συνταγών από κολοκάσι από διάσημους σεφ, αλλά και τη μουσική διασκέδαση, παρέα με την Ελένη Τσαλιγοπούλου και τους Boğaz Musique.


To 41ο Φεστιβάλ Κολοκασιού θα διεξαχθεί την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, από τις 8 το βράδυ, στο Δημοτικό Στάδιο Σωτήρας.


Στον χώρο του Φεστιβάλ θα βρίσκονται περίπτερα τα οποία θα σερβίρουν παραδοσιακές γεύσεις, ενώ το κοινό θα μπορεί να δοκιμάζει εναλλακτικές συνταγές με βάση το κολοκάσι από διάσημους σεφ.

Μεγάλη είναι η σημασία του φετινού φεστιβάλ, καθώς το κολοκάσι έχει κατοχυρωθεί πλέον επίσημα στην Ευρωπαϊκή Ένωση ως Προϊόν με Πιστοποιημένη Ονομασία Προέλευσης.

Την παρουσίαση του Φεστιβάλ θα αναλάβει η αρχισυντάκτρια του περιοδικού TIME OUT, Σίλια Ιωαννίδου.

Το Φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα του Έντιμου Υπουργού Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, κ. Νίκου Κουγιάλη.

Κύριοι Χορηγοί: Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού και ΣΠΕ Κοκκινοχωρίων

Χορηγοί Επικοινωνίας: Περιοδικό TIME OUT και SotiraNews.com

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ