Ο Έλληνας πανηγύρισε την πρώτη νίκη της καριέρας του στο πρωτάθλημα World Series by Renault

Ο Ευτύχιος -Τίο- Έλληνας, ο δημοφιλής Κύπριος οδηγός αγώνων Φόρμουλα που επέλεξε η ΜΤΝ ως «πρεσβευτή» του ΜΤΝ4G, ως το πρόσωπο που μπορεί καλύτερα να εκφράσει τις αξίες του ασύλληπτα γρήγορου νέου δικτύου πανηγύρισε την πρώτη νίκη της καριέρας του στο πρωτάθλημα World Series by Renault, ύστερα από έναν εντυπωσιακό από μέρους του αγώνα στην πίστα του Silverstone.

 


Article featured image
Article featured image

O Κύπριος πιλότος με βασικό χορηγό την ΜΤΝ στο πρωτάθλημα World Series by Renault - Formula Renault 3.5, ξεκίνησε την κούρσα με τις καλύτερες προϋποθέσεις στο pole position, κατάφερε να ξεχωρίσει και να κερδίσει τελικά τον αγώνα με διαφορά οκτώ δευτερολέπτων από τον Βρετανό Oliver Rowland, που οδηγεί την κούρσα για τον τίτλο.

Ο Τίο Έλληνας συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Renault 3.5 που τυγχάνει ευρείας προβολής παγκόσμια, στο οποίο θα αγωνίζεται για τα επόμενα τρία χρόνια, με την ομάδα της Strakka Racing και με σύμμαχο την ΜΤΝ στο μονοθέσιο.

Ο κ. Philip Van Dalsen, CEO της ΜΤΝ, δήλωσε σχετικά: «Ως η ταχύτερη ομάδα στη χώρα είναι λογικό να έχουμε και τον ταχύτερο Κύπριο στο τιμόνι! Η επιλογή του Τίο μας δικαίωσε για άλλη μια φορά, είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να εκπροσωπεί την ΜΤΝ και να μεταφέρει το ιλιγγιώδες συναίσθημα της ασύλληπτης ταχύτητας του ΜΤΝ4G. Μαζί σπάμε τα ρεκόρ ταχύτητας και είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε συνοδηγοί στην εντυπωσιακή πορεία του. Συγχαίρουμε τον Τίο Έλληνα για την επιτυχία του, η ομάδα της ΜΤΝ είναι περήφανη!».

 



 

Με τη σειρά του, ο Ευτύχιος Έλληνας δήλωσε: «Η ΜΤΝ είναι μια κυπριακή εταιρεία που πίστεψε σε μένα και τις δυνατότητές μου και είναι δίπλα μου σε κάθε αγώνα. Είναι μια εταιρεία που πρωταγωνιστεί στην αγορά της όπως εγώ θέλω να πρωταγωνιστώ στην πίστα. Καταφέραμε μαζί να ανεβούμε στο πιο ψηλό βάθρο στην πίστα του Silverstone και συνεχίζουμε για περισσότερες πρωτιές. Μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος για ταχύτητα και το ίδιο όραμα για να ξεπερνούμε τους εαυτούς μας. Η υποστήριξή μου δίνει τους αναγκαίους πόρους για να συναγωνισθώ και μου ανοίγει τον δρόμο για να κάνω πράξη ένα όνειρο ζωής: τις μεγάλες πίστες!».

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ