Τρία νέα Football Manager μέχρι το τέλος της χρονιάς!

Συναρπαστικά είναι τα νέα για τους gamers φίλους μας, αφού μέχρι το τέλος του 2015 έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσουν τρία νέα παιχνίδια Football Manager: συγκεκριμένα τα: Football Manager 2016, Football Manager Touch και Football Manager Mobile.

 


Article featured image
Article featured image

Το Football Manager Touch είναι στην ουσία το Football Manager Classic που τώρα θα κυκλοφορήσει ως standalone τίτλος. Από την άλλη, το Football Manager Mobile δεν είναι άλλο από το Football Manager Handheld.

Το Football Manager 2016 τώρα έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 13 Νοεμβρίου για PC και Mac, το FM Touch θα λανσαριστεί τα Χριστούγεννα, για high-end tablets και υπολογιστές, ενώ το FM Mobile θα κυκλοφορήσει την ίδια περίοδο για τις περισσότερες συσκευές με λειτουργικά συστήματα iOS και Android.

Στα νέα features του Football Manager 2016 περιλαμβάνονται το Fantasy Draft mode που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τη δική σας ομάδα και να λάβετε μέρος σε μίνι πρωταθλήματα με φίλους σας, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να λάβετε μέρος με την ομάδα που έχετε δημιουργήσει σε ένα από τα υπάρχοντα εθνικά πρωταθλήματα.

Επιπλέον, θα υπάρχει η δυνατότητα διαμόρφωσης των εξωτερικών χαρακτηριστικών του μανατζέρ σας και σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης, έχουν προστεθεί περισσότερα από 2000 νέα animations.

Από την άλλη, στο Football Manager Touch θα υπάρχει η δυνατότητα για cross-save μεταξύ υπολογιστή και tablet αλλά και η λειτουργία Create-a-Club.

Τέλος, βελτιώσεις θα υπάρχουν και στο Football Manager Mobile, πάντα προς την κατεύθυνση της καλύτερης εμπειρίας των παικτών που ακόμα και αν θα έχουν στα χέρια τους μια πιο λάιτ έκδοση του τίτλου, η διασκέδαση θα παραμένει στα ίδια υψηλά επίπεδα.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ