Νέο μενού από το GURU caφe lounge στις Φοινικούδες

Το GURU caφe lounge που μας χαλαρώνει εδώ και λίγο καιρό στην παραλία των Φοινικούδων στη Λάρνακα, υποδέχεται το φθινόπωρο με νέο μενού. Πάρε μια μικρή γεύση πριν βρεθείς εκεί για τη «μεγάλη» δοκιμή!


Article featured image
Article featured image

Πέρα από τα γνωστά κι αγαπημένα μας πια cocktail, τα ξεχωριστά χαρμάνια και τη μοναδική ατμόσφαιρα που απολαμβάνουμε στη σχετικά νέα άφιξη των Φοινικούδων, το GURU caφe lounge, τώρα έρχονται και οι νέες γευστικές δημιουργίες από τον σεφ Πάρη Χριστοφίδη, με βότανα και μπαχαρικά από όλο τον κόσμο, να μας ταξιδέψουν σε μέρη μακρινά!

Με γευστικές αναφορές στη Μεσόγειο, στην Ασία, στη Μέση Ανατολή και τη Νότιο Αμερική, το GURU caφe lounge συνεχίζει να μας εμπνέει, στέλνοντας ένα «μήνυμα παγκόσμιας συμβίωσης».

Από τις ραβιόλες με μελάνι σουπιάς, γεμιστές με καπνιστό σολομό σε σάλτσα άνηθου, στο curry μπανάνας και ινδοκάρυδου με γαρίδες, αλλά και στα springrolls με φέτα και σπανάκι αρωματισμένα με κύμινο, οι γευστικοί προορισμοί που συναντά κανείς στο μενού, είναι απεριόριστοι και δελεαστικοί.

Δένοντας το ιαπωνικό teriyaki με το κινεζικό blackbeansauce και το ινδικό ρύζι basmati, οιchefs του GURU μας παρουσιάζουνμε μαεστρία μοναδικούς συνδυασμούς γεύσεων.

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό είναι πάντα έτοιμο να καλωσορίσει τους επισκέπτες, ικανό να καθοδηγήσει τους θαμώνες με χαμόγελο, δημιουργώντας μια οικεία αίσθηση, την ίδια στιγμή που οι κοσμοπολίτικες εικόνες και γεύσεις, καθώς και οι ήχοι της παγκόσμιας μουσικής, μεταφέρουν τον επισκέπτη σε κάθε γωνιά της γης.

Μια επίσκεψη θα σε πείσει!

GURU caφe lounge, Λεωφόρος Αθηνών 37, Λάρνακα.

Τηλ.: 24 664 690, http://www.gurubar.com/

Facebook: Guru caφé lounge Larnaca


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ