Παράταση της έκθεσης του Ιρανού ζωγράφου Fakhr Addin Mokhberi

Παρατείνεται η ατομική έκθεση ζωγραφικής του γνωστού Ιρανού ζωγράφου Fakhr Addin Mokhberi στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας «Παλιά Αγορά Παλλουριώτισσας».

 


Article featured image
Article featured image

Η έκθεση περιλαμβάνει 27 έργα μικρών και μεγάλων διαστάσεων είναι δουλεμένη τα τελευταία χρόνια και παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο σύνολό της στην Κύπρο.

H δουλειά του Ιρανού ζωγράφου αφορά μεγάλα στην πλειονότητά τους έργα, με θελκτικά χρώματα, περιγραφικές εικόνες που αποτελούν όμως και μια βαθιά φιλοσοφημένη άποψη του καλλιτέχνη και της θέσης του για την ανθρώπινη υπόσταση στην παράδοση του Ιράν, εκφρασμένη με το χρωστήρα του στον καμβά.

Έργα που εντυπωσιάζουν τόσο με το μέγεθος όσο και με το θέμα τους και οδηγούν το θεατή σε νέα μονοπάτια αισθητικής αντίληψης και μιας σίγουρα βαθύτερης σκέψης στην παράδοση άλλων πολιτισμών.

Ο Fakhr Addin Mokhberi είναι ένας από τους σύγχρονους ζωγράφους που με το χρωστήρα του γεμίζει αληθινά τις ψυχές μας με χρώματα τέχνης, πολιτισμού, παράδοσης και ευαισθησίας.

Χάρη σ’ αυτόν και στα έργα του θα πραγματοποιήσουμε, για όσο καιρό θα διαρκέσει η έκθεσή του, ένα ασυνήθιστα όμορφο ταξίδι στον πολιτισμό και τις παραδόσεις του Ιράν.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και τις 18 Σεπτεμβρίου στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας «Παλιά Αγορά Παλλουριώτισσας».

Ώρες λειτουργίας: 10.00 – 13.00 & 17.00 – 20.00


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ