Η νέα φθινοπωρινή συλλογή του Gap

Το Gap υποδέχθηκε το φθινόπωρο με ένα exclusive event για fashion bloggers, συντάκτες μόδας και στυλίστες, οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να δουν πρώτοι τη φθινοπωρινή κολεξιόν και να επιλέξουν τα αγαπημένα τους κομμάτια, τα οποία θα εκτεθούν στο κατάστημα στο MyMall.

 


Article featured image
Article featured image

Με διάθεση επιστροφής στα ‘70s, το denim πρωταγωνιστεί στη φθινοπωρινή συλλογή, με ποικιλία αποχρώσεων και fit.

Η γυναικεία συλλογή περιλαμβάνει το Resolution True Skinny, το Resolution Slim Straight και το Girlfriend Jeans, σε σκούρα ξεβαμμένα υφάσματα και νέους χρωματισμούς. 

Τα τζιν συνδυάζονται τέλεια με πουκάμισα, ελαφριά πουλόβερ και σακάκια για ζεστά, casual looks.  Από τη συλλογή δεν θα μπορούσε να λείπει το 1969 denim, που κυριαρχεί τόσο σε παντελόνια όσο και σε πουκάμισα, σακάκια και φορέματα, προκαλώντας σε να ακολουθήσεις την τάση του total denim look.

Στην αντρική συλλογή του GAP, απόλυτος πρωταγωνιστής είναι το 5-pocket τζιν που κυκλοφορεί σε ποικιλία ξεβαμμένων indigo χρωματισμών. Τη συλλογή συμπληρώνει μια μεγάλη γκάμα από cool και casual πουλόβερ και σακάκια, ιδανικά για τη δημιουργία άνετων, χαλαρών εμφανίσεων.

Για την παιδική φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα, το GAP προετοιμάζει τους μικρούς του φίλους για την επιστροφή στο σχολείο, με μια σειρά από μπλουζάκια με γραφικά, πουλόβερ, ζακετάκια, φορεματάκια και παντελονάκια. Αγαπημένα denim κομμάτια της συλλογής GapKids είναι το Blue Black Skinny για τα αγόρια και το Flare and Jogger για τα κορίτσια.

Η νέα συλλογή του Gap Φθινόπωρο 2015 είναι τώρα διαθέσιμη στην Κύπρο, στο MyMall, στη Λεμεσό.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ