Νέα πορτοκαλάδα και λεμονάδα με στέβια

Δύο νέα προϊόντα με γλυκαντικό φυτικής προέλευσης από εκχύλισμα του φυτού στέβια λανσάρει η ΚΕΑΝ.

 


Article featured image
Article featured image

Τα νέα αναψυκτικά με στέβια, με τις παραδοσιακές γεύσεις πορτοκάλι και λεμόνι, χωρίς καθόλου πρόσθετη ζάχαρη και χωρίς ασπαρτάμη, αποτελούν ιδανική επιλογή για τους λάτρεις της υγιεινής διατροφής και ομάδες ατόμων με ιδιαίτερες διατροφικές συνήθειες (π.χ. Διαβητικούς).

Ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες διατροφικές τάσεις και αξιοποιώντας την πολύχρονη πείρα της, η ΚΕΑΝ προέβη σε εντατικές έρευνες για να μπορέσει να προσφέρει νέες, ποιοτικές επιλογές με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη.

Με μόνο 7 θερμίδες, η νέα πορτοκαλάδα ΚΕΑΝ με στέβια, διατηρεί τη φρεσκάδα και το γνώριμο άρωμα του πορτοκαλιού, της αυθεντικής γεύσης της Κύπρου, προσφέροντας την ίδια γευστική αλλά εντελώς απενοχοποιημένη απόλαυση. Από την άλλη, η νέα λεμονάδα της ΚΕΑΝ με αναζωογονητικό άρωμα μέντας και στέβια, και μόνο 2 θερμίδες, χαρίζει μια μοναδική ξεδιψαστική εμπειρία που θα ικανοποιήσει και τους πιο εκλεκτικούς ουρανίσκους.

Η Διευθύντρια Μάρκετινγκ της ΚΕΑΝ, κα Εύη Παπαδοπούλου, δήλωσε σχετικά: «Η ΚΕΑΝ για ακόμη μια φορά αποδεικνύει ότι ανταποκρίνεται στις ανάγκες των καταναλωτών και προσαρμόζεται στις τάσεις της νέας εποχής. Πιστεύουμε ότι τα αγαπημένα αναψυκτικά ΚΕΑΝ με στέβια και χωρίς πρόσθετη ζάχαρη θα ενθουσιάσουν τους λάτρεις της υγιεινής διατροφής και θα τους δώσουν ακόμα ένα λόγο επιλογής του υγιεινού τρόπου ζωής».

Τα ΚΕΑΝ στέβια είναι διαθέσιμα σε σουπερμάρκετ, περίπτερα και φούρνους σε ολόκληρη την Κύπρο.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ