Σκυλάδικο με μια εσάνς Ska, Surf, Reggae, Rumba και Indie

«Σας αρέσει το σκυλάδικο όπως σας αρέσει ο Μπράμς;» ρωτάνε οι γάβ και η απάντηση η δική μας είναι πως όλα υπάρχουν για κάποιo συγκεκριμένο λόγο.

 


Article featured image
Article featured image

Όπως δεν αρέσει στον ένα το σκυλάδικο και το ευτελές, πρέπει να καταλάβουμε πως στον άλλο δεν αρέσει η βαριά κουλτούρα και τα δύσκολα ακούσματα. Τόσο απλό.

Και τι γίνεται όταν μια μπάντα που, μια πενταμελής μπάντα, που δηλώνει πως σέβεται το σκυλάδικο όσο λίγοι, αποφασίζει να το επανεκτελέσει κάπως διαφορετικά, με έμφαση στις λεπτομέρειες και στην απουσία του μπουζουκιού;

Άκουσε το αποτέλεσμα και προσπάθησε να πεις και σε μας αν αυτό που ακούς είναι «σκουπίδι», αν είναι «ποιότητα» ή αν είναι κάτι άλλο.

Οι ίδιοι πάντως λένε πως κάνουν μουσική για απλούς ανθρώπους…

 

 



μουσική για απλούς ανθρώπους

Επλησίασεν, και σ' έχω κάνει σκα.


Posted by Γάβ on Tuesday, 2 June 2015


 

Προβάρουν από φέτος τον Απρίλιο -οι πρόβες τους συνεχίζονται μέχρι σήμερα, και καμιά φορά (όπως τώρα) γίνονται και οργανωμένα: Την Κυριακή 27/9 στο Καφενείο "11" στη Λευκωσία, και την Τρίτη 29/9 στη Λεμεσό, στο Καφενείο "Αβόζο", θα παρουσιάσουν την πρόβα τους με ακουστικό ήχο, χωρίς ρεύμα.

Δύο μοναδικές συναυλίες που δεν|αξίζει να ξε|χάσετε. Με μιαν εσάνς σκα, σερφ και ρέγκε, rumba το είδος είναι ένα:

Σκυλάδικο μόνον.

 

 




Μες στη ζέστη, μέλι από γάβ επάνω στον ύμνο του Καρβέλα για την Κατερίνα. Για το σαββατοκύργιακο.https://www.youtube.com/watch?v=cTYdgYPymKM


Posted by Γάβ on Friday, 7 August 2015


 

Για ήχους, νέα και παλαιά της μπάντας, ενημέρωση στο φέησπουκ ΕΔΩ.

Και για απ’ ευθείας επικοινωνία στο gavtheband@gmail.com

 

Μ.Μ.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ